Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz volna, ha a volt tanáromat elhívnám randira? És egyáltalán, mit mondjak neki? Hogy hívjam el?
de azért beláthatod te is, h ez nagyon függ a kortól is...gonsolom nem általánosba jársz már, egy 3-4es gimisnek akár lehet is esélye egy pályakezdő tanárral...
am én megpróbálnám vhogy személyes dolgokra terelni a témát (nem arra h van-e vkije, de pl közös érdeklődési kör? sok tanár szokott mesélni az élete bizonyos részeiről, ha odavág az óra tartalmához, az jo kiindulópont lehet...persze van akinek homály fedi a sulin kívüli életét..vele nem lehet érdemes próbálkozni, hiszen ha am is nagyon külön akarja választani a munkát az élete többi területétől nem fog egy ex diákkal találkozgatni)
Én elcsábítanám az öreget csinálnék rólunk néhány kompromittáló képet aztán megzsarolnám hogy elküldöm a feleségének! így le lehet húzni róla kb. havi 50 rongyot is... abból már lehet venni csini rucikat a plázában.
Na szal én ezt csinálnám, de kíváncsian várom a többi értelmes hizzászólást
szerintem semmi. 25 fölött nem jönnék össze egy kamaszfiúval.
és szerintem ezzel a legtöbb 25 feletti így van.
eleve 18 vagyok és fiatalabb fiúk annyira nem érdekelnek.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!