Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a tanáromat (akivel egyébként kölcsönös a szimpátia), hogy egyetemi kereteken kívül is találkozzunk?
Ha ő eddig nem tett utalást arra, hogy mint magánemberek is találkozzatok, az nem véletlen. ő minden minden bizonnyal nem egy kamaszsrác szintén van, hogy bátorítani kelljen egy randiért. ha igényelné a találkozót, akkor már célzott volna rá, az biztos. ám ha te teszel neki utalást, az nagyon kínosan is elsülhet!
várj még egy ideig, tartsd fenn a beszélgetéseket, aztán ha továbbra sem hív el randizni, akkor felejtős.
Alap lehetne az amit tanít. Kicsit nézz utána jobban a témának, és csinálj úgy mintha nagyon érdekelne. Tegyél fel neki kérdéseket, esetleg kezdj bele valamilyen TDK munkába a tárgyról. (vagy csak csinálj úgy mintha bele szeretnél kezdeni)
Akkor érsz célba, ha megvan pl. az email címe, stb. Levelezzetek, aztán valamikor vesd fel neki hogy találkozhatnátok személyesen.
Esetleg IWIW-en is rákereshetnél (egy közös ismerős is jó alap lehet). Biztonság kedvéért nézd meg ismerőseit, hogy meleg-e.
Szerintem kezdeményezz. Neki több kockáztatni valója van, ha tanárként kikezd veled, ezért kicsi az esélye hogy megteszi.
Másrészt képzeld magad a helyébe: középkorú férfi, tetszik neki egy fiatalabb csaj. Biztos, hogy úgy gondolja, hogy esélye sincs nálad. Neked kéne tudatni vele hogy bejön neked. Neked nincs sok veszteni valód: ha próbálkozol nála és visszautasít, az szerintem a kettőtök titka marad.
Hát igen, nagyjából két lehetőség van: vagy egy "ál indokkal" elhívod valahova, és ott tudatod vele, hogy mi a helyzet. Vagy pl. egy levélben leírod, hogy mit érzel, milyen félelmeid voltak/vannak, stb.
Az előbbi esetén kisebb az esélye, hogy nemet mond (legalábbis, ha nincs a közelben ismerős), viszont lehet hogy nem lesz bátorságod előhozni a dolgot.
Viszont ha egy nem sulival kapcsolatos helyre hívod, pl. teázóba/sörözőbe, akkor tuti, hogy egyből leesik neki hogy mi a helyzet. Bár ez lehet, hogy nem baj.
Én mondjuk az emailt választanám, mert éles helyzetben gyáva vagyok :)
Tehát én megírnám neki, hogy már régóta tetszik, csak a tanár/diák viszony miatt eddig nem mertem kezdeményezni. Persze kérném a diszkrécióját, és megkérdezném, hogy esetleg akarna-e találkozni. Persze az iwiw-es képeim közé feltennék egy szolid szexy fotót, hogy nagyobb legyen a kísértés :) (miután elolvassa a levelet, nagy valséggel megnézi a képeket)
Ja bocs :) én egyébként egy meleg srác vagyok, nálunk kicsit gyorsabban működnek a dolgok :)
Egyébként ha nem kezdeményezel valahogy, akkor nem lesz belőle semmi. Akkor még azt lehetne, hogy nem egyből írsz le mindent, amit érzel, hanem csak célozgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!