Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a tanáromat (akivel egyébként kölcsönös a szimpátia), hogy egyetemi kereteken kívül is találkozzunk?
Figyelt kérdés
Hogyan vehetném rá a tanáromat (akivel egyébként kölcsönös a szimpátia), hogy egyetemi kereteken kívül is találkozzunk? Sok mindenről szoktunk beszélgetni, elég laza a kapcsolatunk ahhoz képest, hogy 16 évvel idősebb. Hogy vezessem afelé a beszélgetést, hogy kisüljön belőle valami közös program? Mivel tanár-hallgató viszony van köztünk, én nem kérdezhetem meg tőle, hogy találkozunk-e.. Pedig nem vagyok más fiúknál szívbajos...Segítsetek! Tippeket szeretnék..2009. ápr. 5. 14:58
11/13 A kérdező kommentje:
Igazság szerint szóban jobb lenne célozgatni, akkor látom a reakcióját. Csak olyankor soha nem jut eszembe semmi arcpirító, csak jóval később..:( Amúgy ő mindig olyanokat mond, hogy szinte kigyullad az arcom..:D Ha van ötlet, nagyon megköszönném..
2009. ápr. 5. 22:07
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem muszáj a sulin kívül intézni a dolgot, csak az a lényeg, hogy kettesben legyetek. A beszélgetésnek, mindig van egy hangulata. Én elkezdenék vele beszélgetni valami tanulmányi témáról, aztán terelném a szót személyes szintre: mivel foglalkozom mostanában, a rendelkezésre álló idő kapcsán előhozni hogy szingli vagyok (pl: "még jó hogy most szingli vagyok, így lesz időm időre elkészülni"), bulik, stb.
Az nagyon jó, hogy néha arcpirító dolgokat mond, olyankor reflektálni kéne pozitívan. Persze ha csak órán mondja, amikor sokan vannak, akkor nem lehet visszaválaszolni :)
Pl: "hú de feszes a blúzod" - "lehet hogy azért, mert el akarok valakit csábítani" :) na jó ez túl erős :)
13/13 anonim válasza:
én megkérném, hogy segítsen pl könyveket választani a szakdolgozat/dolgozatíráshoz, de valami barátságosabb helyen, mert sulin belül túl steril a légkör, plusz mondd azt neki, hogy fontosnak tartod, hogy jó viszony legyen köztetek, mert mégiscsak a konzulensed és úgy sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, ha 'barátok' vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!