Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi elolvas egy 400...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elolvas egy 400 oldalas könyvet, csak mert az a kedvencem (Üvöltő szelek), akkor szerelmes belém?

Figyelt kérdés

2018. márc. 22. 17:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, főleg, ha egy ennyire nyálas könyvet olvas el. Amúgy tényleg jó könyv. Pedig egy nő írta!
2018. márc. 22. 17:55
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, tök jól látod. Nekem felnőtt koromban volt olyan, hogy ismerkedésben, udvarlási szakaszban voltam valakivel, és kapott tőlem egy iszonyú hosszú, érdekes, de az ő szakmájától igen távol álló könyvet. Jó könyv, azért vettem meg neki, de még én magam sem olvastam el. Ő meg azzal fogadott legközelebb, -pedig nagyon-nagyon elfoglalt - hogy mennyire köszöni a könyvet, nagyon érdekes volt, végig olvasta, és akart róla beszélgetni, mesélt belőle..

Hát el voltam ájulva.. És igen, utána, egy idő múlva szerelmet vallott nekem, szóval szerintem nagyon-nagyon érdekled, s az is érdekli, ami téged érdekel:-)

2018. márc. 22. 18:00
 13/25 Diavolino44 ***** válasza:
3%

Uh, szegeny.. de szerintem csak megnezte filmen, s kamuzta, hogy olvasta.

Amugy minden meg lehet, de en pl. A fiuk konyv ajanlasait is el szoktam olvasni, pedig nem vagyok homi.

2018. márc. 22. 18:02
 14/25 A kérdező kommentje:
#12 Na pontosan ilyesmire gondoltam :) Nem kamuzott egyébként, miért tette volna, 1700 km-re él tőlem, nemis kéne keresnie soha, ha nem érdekelném...
2018. márc. 22. 18:11
 15/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne vedd ezt 100%-ra annak. Mit tudsz róla? Szeret olvasni? És ha igen, akkor miket? Akkor vedd 100%-nak, ha pl. ő csak sci-fi-ket szeret olvasni és miattad elolvasta ezt a könyvet.

És mi van, ha csak kíváncsi volt a könyvre és megtetszett neki?

Nem kell mindenbe beleképzelni a dolgokat. És ne magadból indulj ki, hogy te ilyet és ekkor csinálsz..stb.

Te és ő két különálló személy vagytok két külön álló személyiséggel.

Egyébként miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért olvasta el ezt a könyvet?

2018. márc. 22. 18:12
 16/25 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy azért olvassa el, mert a kedvencem.
2018. márc. 22. 18:13
 17/25 anonim ***** válasza:

Na, akkor lehet hogy azért, hogy legyen egy közös téma, amiről még pluszba tudtok beszélgetni.

Ennyi.

Mi párommal közösen szoktunk egy könyvet olvasni és közben megbeszéljük az olvasottakat.

2018. márc. 22. 18:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Passz, ha miattad tette, talán. Nem baj legalább volt egy jó olvasás élménye :D Legközelebb bedurvul és a Háború és békét olvassa? Kemény :)
2018. márc. 22. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon tetszel neki, szerelem nem 100%, de könnyen lehet.
2018. márc. 22. 18:20
 20/25 anonim ***** válasza:
De hány évesek vagytok?
2018. márc. 22. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!