Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elolvas egy 400 oldalas könyvet, csak mert az a kedvencem (Üvöltő szelek), akkor szerelmes belém?
Kérdező, tök jól látod. Nekem felnőtt koromban volt olyan, hogy ismerkedésben, udvarlási szakaszban voltam valakivel, és kapott tőlem egy iszonyú hosszú, érdekes, de az ő szakmájától igen távol álló könyvet. Jó könyv, azért vettem meg neki, de még én magam sem olvastam el. Ő meg azzal fogadott legközelebb, -pedig nagyon-nagyon elfoglalt - hogy mennyire köszöni a könyvet, nagyon érdekes volt, végig olvasta, és akart róla beszélgetni, mesélt belőle..
Hát el voltam ájulva.. És igen, utána, egy idő múlva szerelmet vallott nekem, szóval szerintem nagyon-nagyon érdekled, s az is érdekli, ami téged érdekel:-)
Uh, szegeny.. de szerintem csak megnezte filmen, s kamuzta, hogy olvasta.
Amugy minden meg lehet, de en pl. A fiuk konyv ajanlasait is el szoktam olvasni, pedig nem vagyok homi.
Kérdező, ne vedd ezt 100%-ra annak. Mit tudsz róla? Szeret olvasni? És ha igen, akkor miket? Akkor vedd 100%-nak, ha pl. ő csak sci-fi-ket szeret olvasni és miattad elolvasta ezt a könyvet.
És mi van, ha csak kíváncsi volt a könyvre és megtetszett neki?
Nem kell mindenbe beleképzelni a dolgokat. És ne magadból indulj ki, hogy te ilyet és ekkor csinálsz..stb.
Te és ő két különálló személy vagytok két külön álló személyiséggel.
Egyébként miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért olvasta el ezt a könyvet?
Na, akkor lehet hogy azért, hogy legyen egy közös téma, amiről még pluszba tudtok beszélgetni.
Ennyi.
Mi párommal közösen szoktunk egy könyvet olvasni és közben megbeszéljük az olvasottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!