Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok. Két hónapot jártunk, nagyon aranyos vicces srác. Ma jött el hozzám elöször, de a kutyusom megtámadta őt, én meg kidobtam a srácot, mivel nagyon bizok az állatok 6. érzékében.Jól döntöttem-e, hogy kidobtam a pasimat?
OMG WTF! Komolyan, én a csóri 19 évemmel hülyének érzem magam. Emberek! Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem! A 10 éves kutyánk megharapta anyukámat, amikor kutyaoltásra akarta vinni, én bízván a kutyám 6. érzékében, kidobtam anyumat. Jah, és mellé még jópár rokont, barátot, és ismerőst, mert mindenkit megharapott, aki nem kajával közelített felé.
Egyébként meg. A párom kutyája is támad, ha sötétbe megyek hozzájuk. Úristen! Akkor ki fog dobni?:'(
12 évesen pedig lehet, hogy a szoba-festő mázoló tök jó szakma, ugyanis én is lány vagyok, mégis webprogot, meg autószerelést tanulok.
Szerintem Kisszívem még babázz, vagy festegesd a körmöd, ha műkörmös akarsz lenni. 12 évesen meglehetősen sok szép csaj szaladgál, mégsem a kutyájuk választ nekik párt.
Befejezésül pedig:
KÖNYÖRGÖM segítsetek! Akkor jól tettem, hogy hallgattam a kutyámra??? ^^
Nah, hát hozzád sem fogok menni, ha véletlenül műkörmöt szeretnék..:S
Am nekem is van két kutyám, minden embert -aki jön, megy- ,megugatnak, aztán pár perc múlva farokcsóválva mennek hozzájuk, és azt sem tudják, hogy kedveskedjenek nekik. 12évesen ne légy már magadtól így eltelve, hogy te milyen szép vagy, mert megsúgom, elég gáz, ha csak a külsőd miatt járt veled a pasid. Szerintem örülhet a srác, hogy most szakítottál vele, és nem kínoztad hónapokig.
Szerény véleményem szerint elég buta vagy, és nem érdemled meg, hogy valakivel is együtt legyél...
Az a helyzet, hogy az élet nem olyan mint az a Whiskas reklám :) Szerintem korai neked még pasizni, főleg az, hogy felmenjen hozzád ! Egyébként meg ha olyan szép vagy később lesz helyette 100, nem hiszem, hogy ezen kellene törnöd magad, de ha mégis, akkor álj elé és mondd el az igazat!
Az mindig segít !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!