Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 éves vagyok. Két hónapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok. Két hónapot jártunk, nagyon aranyos vicces srác. Ma jött el hozzám elöször, de a kutyusom megtámadta őt, én meg kidobtam a srácot, mivel nagyon bizok az állatok 6. érzékében.Jól döntöttem-e, hogy kidobtam a pasimat?

Figyelt kérdés
Kicsit szomorú vagyok:( Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem:(
2008. okt. 28. 20:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, köszönöm, hogy fiam lesz.... :-DD
2008. okt. 29. 14:41
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

OMG WTF! Komolyan, én a csóri 19 évemmel hülyének érzem magam. Emberek! Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem! A 10 éves kutyánk megharapta anyukámat, amikor kutyaoltásra akarta vinni, én bízván a kutyám 6. érzékében, kidobtam anyumat. Jah, és mellé még jópár rokont, barátot, és ismerőst, mert mindenkit megharapott, aki nem kajával közelített felé.

Egyébként meg. A párom kutyája is támad, ha sötétbe megyek hozzájuk. Úristen! Akkor ki fog dobni?:'(

12 évesen pedig lehet, hogy a szoba-festő mázoló tök jó szakma, ugyanis én is lány vagyok, mégis webprogot, meg autószerelést tanulok.

Szerintem Kisszívem még babázz, vagy festegesd a körmöd, ha műkörmös akarsz lenni. 12 évesen meglehetősen sok szép csaj szaladgál, mégsem a kutyájuk választ nekik párt.

Befejezésül pedig:

KÖNYÖRGÖM segítsetek! Akkor jól tettem, hogy hallgattam a kutyámra??? ^^

2008. okt. 30. 00:10
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
NAgyon jól:D
2008. okt. 30. 10:49
 34/43 anonim válasza:
100%
NEM tetted jól, hogy ejtetted a srácot! A kutyák mindenkit megugatnak, akit nem ismernek, sőt, rá is támadhatnak, mert védika területüket/a gazdájukat. NAGYON ROSSZ döntés volt! Mégis... te hogy éreznéd magad, ha megismered életed pasiját, elmész hozzá, hogy együtt töltsetek egy napot. A kutyája nem ismer, ezért megugat téged, erre ő kidobna? Gondolkozz! Neki is vannak érzelmei! Rosszl döntöttél, de ha gazán akarod még a pasit, próbálj meg kibékülni vele... Mellesleg ne a kutyád válassza a pasidat, válaszd Te! Szerintem a kutyáknak nincs 6. érzékük, szimplán védika területüket az ismeretlenektől, ez egy ösztön! NAgyon rossz döntés volt ejteni a pasit!
2008. okt. 30. 11:23
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Életem legjobbát röhögtem, méghogy 6. érzék. Boszorkány vagy vagy mi? Sajnálom azt a fiút... A palotapincsi az elég fura kutya, van aki szereti, olyan gerjedős kutya.
2008. okt. 31. 08:49
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Huhha még mindig nem tudom feldolgozni a kérdést, ekkora hülyéről még nem tudtam , pedig olvasom a netet,. Téged felkéne rakni a rekordok.hu-ra, hülyeség kategóriában. Az állatnak nincs "agya", nem értelmes, ösztönei vannnak. Lehet ,hogy a pasid nem fürdött 2 napja, s büdős volt azért ugatta meg.
2008. okt. 31. 08:54
 37/43 anonim válasza:
79%

Nah, hát hozzád sem fogok menni, ha véletlenül műkörmöt szeretnék..:S

Am nekem is van két kutyám, minden embert -aki jön, megy- ,megugatnak, aztán pár perc múlva farokcsóválva mennek hozzájuk, és azt sem tudják, hogy kedveskedjenek nekik. 12évesen ne légy már magadtól így eltelve, hogy te milyen szép vagy, mert megsúgom, elég gáz, ha csak a külsőd miatt járt veled a pasid. Szerintem örülhet a srác, hogy most szakítottál vele, és nem kínoztad hónapokig.

Szerény véleményem szerint elég buta vagy, és nem érdemled meg, hogy valakivel is együtt legyél...

2008. okt. 31. 13:02
 38/43 anonim válasza:
100%
Szerintem a kutyáddal kéne járnod...végülis a barátod nem támadta meg
2008. nov. 1. 12:52
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy az élet nem olyan mint az a Whiskas reklám :) Szerintem korai neked még pasizni, főleg az, hogy felmenjen hozzád ! Egyébként meg ha olyan szép vagy később lesz helyette 100, nem hiszem, hogy ezen kellene törnöd magad, de ha mégis, akkor álj elé és mondd el az igazat!

Az mindig segít !!

2008. nov. 2. 08:05
 40/43 anonim ***** válasza:
79%
Ez igen!Ilyen jót már rég nevettem, még könnyeztem is.A kérdésen és a frappáns válaszokon is.Kedves pincsitulajdonos szerintem jól döntött a kutyád,mert meg akarta óvni szép kis gazdáját egy korai kapcsolattól.Szerintem fogadd vissza!kb 4év múlva!akkor már talán te is nagyobb leszel és a Buci elfogadja.Ja én a párommal már 2 éve vagyok együtt de a kutyáink még mindig megugatják.Állítólag ezért vannak vagy nem?
2008. nov. 2. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!