Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 éves vagyok. Két hónapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok. Két hónapot jártunk, nagyon aranyos vicces srác. Ma jött el hozzám elöször, de a kutyusom megtámadta őt, én meg kidobtam a srácot, mivel nagyon bizok az állatok 6. érzékében.Jól döntöttem-e, hogy kidobtam a pasimat?

Figyelt kérdés
Kicsit szomorú vagyok:( Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem:(
2008. okt. 28. 20:34
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
nagyon rosszul döntöttél kutyák egyszerüen védik a területüket főleg a kanok kistestüek különösen agresszívek. legközelebb ne a kutyád döntse el mi a jó neked.
2008. okt. 28. 21:06
 12/43 anonim ***** válasza:
86%
Hülye állat! 12 évesen ennyi ésszel... menj el szobafestő-mázoló szakra!
2008. okt. 28. 21:27
 13/43 anonim ***** válasza:
88%
uram-isten..
2008. okt. 28. 21:40
 14/43 A kérdező kommentje:

Hát te vagy a hülye! Nem kértem, hogy szólj be nekem. Amúgyis lány vagyok, hogy lehetnék szobafestő??? Műkörmös leszek, majd egyszer, de ez most nem ide tartozik!

OkS rosszul döntöttem, kedves utolsó válaszoló, mintha neked még nem lettek volna rossz döntéseid. Azt hiszem enyit én is hibázhatok, ha már 12 évesen vagyok olyan szép, hogy összeszedtem egy pasit. Vissza akarom kapni a pasimat, legfeljebb majd nem megyünk haza, hogy a Buci nehogy megint megtámadja! Mit mondjak neki???? jahj, segitsetek...

2008. okt. 28. 21:43
 15/43 A kérdező kommentje:
Jah és azt a nagy eszetekkel még mindig nem válaszoltátok meg, hogy a nővérem pasiját, miért nem támadta meg???? Ez azért mégis jelenthet valamit. Mostmár teljesen összezavarodtam:S
2008. okt. 28. 21:56
 16/43 anonim ***** válasza:
97%

a: nővéred pasija talán idősebb és kutya tartott tőle.

b: akkor támadta meg a pasid amikor átölelt melletted volt stb ? lehet hogy a nővéreddel nincs olyan jó viszonya és ezért nem védte őt annyira mint téged.

c: Lehet hogy haverodnak kutyája/macskája van és az ő szaga miatt csinálta.

2008. okt. 28. 22:00
 17/43 anonim ***** válasza:
93%

aranyom 12 éves vagy babázz még ráérsz pasizni

a kutyákban meg ne bízz meg biztosan van 6. érzékük de nem hiszem hogy a kutya választ párt

harapni meg sokmindenért haraphat egy kutya szagok mozdulatok hangok alapján dönt úgy hogy odakap vagy nemkap oda....most odakapottt

2008. okt. 28. 22:05
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hiszem enyit én is hibázhatok, ha már 12 évesen vagyok olyan szép, hogy összeszedtem egy pasit."

Aki látja az összefüggést az szóljon :D

Mellesleg ez az egy mondat mindennél többet mond.

2008. okt. 28. 22:22
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Hülység...egy kutya mindenkit megugat akit nem ismer vagy egy másik állat szagát érzi rajta...

A szomszéd kutyája is mindig békés volt, de elmentünk az állatkertbe és megsimogattam 1-2 állatot, és hazafelé a szomszéd behívott. És a kutya megharapott, mert érezte a másik állat szagát...ennyi.

A 6.-ik érzék, horószkóp meg ilyen baromságok meg szerintem hülyeségek. Mellesleg a sorsodat Te irányítod, nem a kutyád aki megugatott egy idegent mert védte a gazdiját...

2008. okt. 28. 22:27
 20/43 anonim válasza:
100%
Mekkora kamukérdés...:D
2008. okt. 28. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!