Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 éves vagyok. Két hónapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok. Két hónapot jártunk, nagyon aranyos vicces srác. Ma jött el hozzám elöször, de a kutyusom megtámadta őt, én meg kidobtam a srácot, mivel nagyon bizok az állatok 6. érzékében.Jól döntöttem-e, hogy kidobtam a pasimat?

Figyelt kérdés
Kicsit szomorú vagyok:( Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem:(
2008. okt. 28. 20:34
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a nővéred pasijával kéne járnod, merthát őt szereti a kutyád

...

2008. okt. 28. 22:37
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
de egy takonypóc vagy! xD -.-"
2008. okt. 28. 22:48
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Höh. Ez vagy kamu vagy évről évre visszafejlődik a világ.

Akkor járj az édes kis kutyuskáddal, mert lehet hogy mindegyik barátodat megtámadja és akkor vége a rózsaszín felhőnek,mert a kutyámnak nem tetszett a barátom, és így nem tudok velük élni.

2008. okt. 28. 22:52
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem a nővéred pasijával kéne járnod, merthát őt szereti a kutyád"

Ezen nagyot röhögtem,köszi a válaszolónak szép estét csinált :DD

A műkörmös kislánynak pedig:

Drágaságom.Nekem is palotapincsim van,kettő is.Nem vicc.Kajak így van.Nah most mikor idejött a barátom,megugatta és egyáltalán nem tetszett neki.Később kb. 1 óra múlva már az ölébe ugrott,mert annyira megszerette.Szóval ha az hatodik érzék volt,akkor elég hamar elmúlt :D

12 évesen pedig ha vagy már olyan szép,hogy összeszedtél egy pasit,akkor 12 évesen már lehetne annyi eszed,hogy a Buci minden idegent megugat mert ez a dolga.Igazából látszik,hogy eszed nincs,de mondjuk műkörmösnek jó leszel.:DDDDDDD

2008. okt. 28. 23:00
 25/43 anonim ***** válasza:
91%
Konkrétan a kérdésre válaszolva, jól tetted, legalábbis a pasi szemszögéből...
2008. okt. 28. 23:12
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
ezt abból a reklámból szedted amikor a csajnak 1 macska mutatta meg h melyik az igazi pasi?? pff... a kutyád miatt ne szakits a barátoddal!
2008. okt. 28. 23:25
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy szalonnát rejtegetett a zoknijában.
2008. okt. 29. 03:45
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
ez a jobbik eset....az én pasimnak egy hatalmas kuvasza volt ami állandóan rám akarta vetni magát.NA akkor engem is ki kellett volna dobni????A másik az édes kis palotapincsi ha bemérged tud ám harapni nem is kicsit.Úgyhogy mielőtt ilyen hülyeséget kérdezel nézz utánna neten.És ha az a gyerek kibékül veled,ugyanannyi esze van mint neked!!!:D
2008. okt. 29. 11:27
 29/43 anonim válasza:
100%

Szerintem lehet, hogy a pasi valamivel ingerelte a kutyát, vagy fél a kutyától az állatok ezt megérzik.

Béküljetek ki! És ha megint meglátogat a srác a kutyát zárd félre! Lassan barátkoztasd őket össze!

2008. okt. 29. 11:34
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kommentjeid szerint nagyon biztos vagy a dolgodban és menthetetlen. Hogyha nem hiszed el, hogy ez egy nagy baromság, miért teszel fel ilyen kérdést? Egyébként hiányzik a srác? Szeretnél még vele lenni, vagy ettől más ember lett a szemedben? Szerinted a kutyád egy pillanat alatt jobban megismerte, mint te 2 hónap alatt? he?
2008. okt. 29. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!