Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok. Két hónapot jártunk, nagyon aranyos vicces srác. Ma jött el hozzám elöször, de a kutyusom megtámadta őt, én meg kidobtam a srácot, mivel nagyon bizok az állatok 6. érzékében.Jól döntöttem-e, hogy kidobtam a pasimat?
szerintem a nővéred pasijával kéne járnod, merthát őt szereti a kutyád
...
Höh. Ez vagy kamu vagy évről évre visszafejlődik a világ.
Akkor járj az édes kis kutyuskáddal, mert lehet hogy mindegyik barátodat megtámadja és akkor vége a rózsaszín felhőnek,mert a kutyámnak nem tetszett a barátom, és így nem tudok velük élni.
"szerintem a nővéred pasijával kéne járnod, merthát őt szereti a kutyád"
Ezen nagyot röhögtem,köszi a válaszolónak szép estét csinált :DD
A műkörmös kislánynak pedig:
Drágaságom.Nekem is palotapincsim van,kettő is.Nem vicc.Kajak így van.Nah most mikor idejött a barátom,megugatta és egyáltalán nem tetszett neki.Később kb. 1 óra múlva már az ölébe ugrott,mert annyira megszerette.Szóval ha az hatodik érzék volt,akkor elég hamar elmúlt :D
12 évesen pedig ha vagy már olyan szép,hogy összeszedtél egy pasit,akkor 12 évesen már lehetne annyi eszed,hogy a Buci minden idegent megugat mert ez a dolga.Igazából látszik,hogy eszed nincs,de mondjuk műkörmösnek jó leszel.:DDDDDDD
Szerintem lehet, hogy a pasi valamivel ingerelte a kutyát, vagy fél a kutyától az állatok ezt megérzik.
Béküljetek ki! És ha megint meglátogat a srác a kutyát zárd félre! Lassan barátkoztasd őket össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!