Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után hívjam el randizni? (online ismerkedés)
Online társkeresőn beszélgetek lányokkal, és szeretném kikérni véleményeteket, hogy mennyi idő után érdemes őket randira hívni?
Megvoltak már az "alap" témák, kb. 3-4 napja váltunk viszonylag tartalmasabb üzeneteket. Mikor hívjam el élőben is (úgy hogy ő ne érezze tolakodásnak)?
Másik amikor szintén jó pár üzenetváltás után "meghal" a dolog, mert szűkszavúan válaszol, de mindig válaszol és kedvesen. Ez mit jelent? Ilyenkor érdemes még elhívni vagy ez ennyi? Szerintetek élőben jobban megnyílna? Vagy esetleg már túl sokat beszélgettünk és el kéne hívjam?
Mi kb. 1 hónap után találkoztunk, akkor már nagyon éreztük igényét. Khm.
De igen, amikor már mindketten úgy érzitek, hogy jó lenne. Kérdezz rá nála, nem gáz.
Félreértés ne essék, két külön lányról van szó.
Az egyikkel jól ellevelezgetünk egy jó pár napja, de félek, hogy hamar ráun, ha nem hívom el. Ezért kérdeztem, hogy ti kb. mennyi időt gondolnátok.
Köszi a válaszokat!
Tőlem általában egy hét után szokták megkérdezni, ritkán szoktak ezzel sokáig várni.
Egyébként meg lehetséges, hogy élőben jobban megnyílna, azzal nem veszítesz semmit, ha megpróbálod és elhívod randira. Aztán ha más nem, akkor legalább tapasztalatokat gyűjtesz.
Szerintem kb pár nap-1 hét lehet az ideális, amíg történt néhány értelmes levélváltás.
Én, ahogy látom változó szokott lenni. Volt, aki már aznap elhívott találkozóra, volt, aki 2 hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!