Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el? Nincs msn-e.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el? Nincs msn-e.

Figyelt kérdés
A csajjal már rég beszéltünk, az utóbbi időbe nemis nagyon köszönünk egymásnak, de nekem bejön. Mivel vége a sulinak a buszon nem találkozunk már, és net nincs otthon. A telefonszámát pedig nem tudom. Szerintetek valamikor ha véletlenül meglátom kérjem el a számát vagy mi legyen?
2010. jún. 10. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
kérd el számát jah, vagy kövesd hazáig és nézd meg hol lakik és bombázd levelekkel
2010. jún. 10. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy kérdezd meg ismerőseidet
2010. jún. 10. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
adj neki szerenádot:D
2010. jún. 10. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
hordj magadnál egy vetlit amine az msn címed és a telószámod van- ha összefudtok add oda neki azzal az ürüggyel, hogy ez igazából az xy barátodnak lett készítve, de neki majd leírod máskor.
2010. jún. 10. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

nézd meg iwiwen, myvipen, facebookon vagy mittomén még milyen oldalakon, hátha fent van az msn-címe

szerintem telefonszámot még neeee.. ha én lennék a csaj, és egy idegen, akit csak látásból ismerek, elkérné a telefonszámom, 100, hogy nem adnám meg neki.. hacsak nem tetszik ő is nekem.. a telefonszámmal szerintem óvatosan

bár attól függ milyen a lány

2010. jún. 10. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:07 vagyok

még annyi, hogy írhatsz neki iwiwen meg ezeken a helyeken is, vagy esetleg az e-mailt, amelyiket szerinted gyakrabban nézi

esetleg ott elkérheted az msn-címét, vagy pedig ott beszélgetnétek(levelezgetnétek)

2010. jún. 10. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:

A konkrét helyzet az, hogy a csajnak msn-e van, csak talán netje nincs, mert msn-en nincs fent, vipre pedig amikor néztem 4 nap különbséggel jelentkezett be.

Nemcsak látásból ismerem, volt hogy együtt hülyültünk meg minden, már majdnem közel kerültünk ahhoz h legyen köztünk valami, de aztán hirtelen megváltozott. Arra következtetek, hogy láthatott 1 másik csajjal, aki a tesóm, és ő azt hihette hogy a csajom.

2010. jún. 10. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!