Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el? Nincs msn-e.
nézd meg iwiwen, myvipen, facebookon vagy mittomén még milyen oldalakon, hátha fent van az msn-címe
szerintem telefonszámot még neeee.. ha én lennék a csaj, és egy idegen, akit csak látásból ismerek, elkérné a telefonszámom, 100, hogy nem adnám meg neki.. hacsak nem tetszik ő is nekem.. a telefonszámmal szerintem óvatosan
bár attól függ milyen a lány
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:07 vagyok
még annyi, hogy írhatsz neki iwiwen meg ezeken a helyeken is, vagy esetleg az e-mailt, amelyiket szerinted gyakrabban nézi
esetleg ott elkérheted az msn-címét, vagy pedig ott beszélgetnétek(levelezgetnétek)
A konkrét helyzet az, hogy a csajnak msn-e van, csak talán netje nincs, mert msn-en nincs fent, vipre pedig amikor néztem 4 nap különbséggel jelentkezett be.
Nemcsak látásból ismerem, volt hogy együtt hülyültünk meg minden, már majdnem közel kerültünk ahhoz h legyen köztünk valami, de aztán hirtelen megváltozott. Arra következtetek, hogy láthatott 1 másik csajjal, aki a tesóm, és ő azt hihette hogy a csajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!