Olvastam, h a albinoknak nincs eleg melanin -juk:D hogy erjem el, h nekemsse legyen, és term. Szőke elgyek?
Figyelt kérdés
:D2011. jan. 4. 15:14
1/11 A kérdező kommentje:
OMG de hibasan irtam:G
2011. jan. 4. 15:14
2/11 anonim válasza:
Ne egyél sötét színű dolgokat, csak világosat, pl.: fehér kenyér, tészta, citrom, ...
XD
Nem, egyébként szerintem ezt nem lehet sehogy sem elérni.
3/11 anonim válasza:
És OMG, de buta vagy. Ez fontosabb.
4/11 anonim válasza:
te ugye nem gondolod azt, h az albínóság "csak" természetes szőke hajjal jár? ez az egyik, a másik meg, h ezt csak úgy magadtól nem tudod elérni. omFg...
5/11 anonim válasza:
az egy dolog, hogy nem tudsz rendesen írni, de hogy még hülye is vagy hozzá...szerinted x év után albínó lesz belőled? idióta...
6/11 anonim válasza:
Szerinted mire vannak a festékek? Uramatyám! Még hogy albinó! Tudod, hogy az albinók nagyon rosszul látnak, hogy meg is vakulhatnak, hogy nagyon könnyen leégnek, teljsen fehér a hajuk(jól hallottad nem szőke!) A szemöldökük is és a szempillájuk is, nameg persze mindenütt. Ja és ez egy betegség te kis butuska! Ennyire ne legyél már belül szőke kérlek! Inkább tájékozódj jobban és akkor nem fogsz ekkora marhaságokat kérdezni!
7/11 A kérdező kommentje:
azert gondoltam,h cask ugy nem lehet elerni,de egyesek már olyan pessimistak,h má egyből leidiotaznak. de csak h tudd,szeretek idiota lenni ;)
2011. jan. 4. 20:08
9/11 anonim válasza:
nem vagyok pesszimista, csak okosabb mint te. nem tudom érted-e a különbséget? ;)
10/11 anonim válasza:
Kérlek! Nem kell szeretned! Az vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!