Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe érjem el azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe érjem el azt, hogy NE görcsöljek, azon, hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Állandóan ezzel vagyok elfoglalva, hogy: úgysem lesz senkim, meg nézek ki elég jól, stb.

ELEGEM van, hogy szinte mindennapom erről szól.:S

2010. márc. 12. 11:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
ne úgy fogd fel hogy hú nekem most mindenképpen barátnő kell! és ne várj minden lánytól akit megismersz hossző kapcsolatot. flörtölj, ismerkedj, beszélgess sokat, tedd próbára magad, tét nélkül. egyszerűen érezd jól magad. ha görcsösen akarod, hamar kiszagolják, kiszagoljuk. ( én is csaj vagyok.) figyelj oda jobban magadra, olvass (bírjuk a művelt pasikat) kösd le magad, sportolj, legyél amilyen vagy és ne vegyél fel semmilyen szerepet. és ha valaki komolyan megtetszik, ne add ki magad neki, ne vallj azonnal szerelmet, meg ne legyél nagyon udvariaskodó sem. mi nők is szeretjük a kihivásokat. egyébként meg mit takar az hogy nem nézek ki olyan jól? ezt hogy érted, mihez képest? arc vagy pocakos vagy? nyilván nem lehetsz ronda. és a férfiakat nem a szépségükért szeretjük. legalábbis én nem! egyébként volt már korábban barátnőd?
2010. márc. 12. 12:03
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

"Nincs nő nincs sírás"

komolyan ,ha gondolsz rá tegyél is érte,hogy legyen csajod

járj le edzeni,közben legyél könyvtár tag is,cseréld le a ruhatárad (apránként), járj színházba ,ismerkedj de ne azért,hogy mindenképp becsajozz inkább az emberi kapcsolataidat rendezd ,legyél önmagad és harmonikus.Legyél jó kisugárzású és pozitív gondolkodású .hirtelen ez jutott eszembe (1 csóka)

2010. márc. 12. 12:08
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem nézek ki elég jól: nem vagyok igazán jóképű, némi fölösleg van rajtam, de korábban sportoltam egy évig, szóval gyúrnom kellene.

Igen volt barátnőm kettő is, de nem egyik sem komoly 3 éve semmi előre haladás nem történt.:S

2010. márc. 12. 12:09
 4/18 A kérdező kommentje:
1 csókának: Könnyű azt mondani.:)
2010. márc. 12. 12:10
 5/18 anonim ***** válasza:
35%

ne stresszelj.

lehetsz akármilyen randa, ha laza vagy, akkor is megtetszel a lányoknak. legyen humorod, műveltséged, jó szöveged.

vagy: inkább állj rá a pénzkeresésre. a csajok buknak a kessre.

vagy: inkább dugj meg ronda csajokat, és akkor legalább a kangörcs elmúlik.

2010. márc. 12. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

te is lehetsz csóka azt mondod csóka vagyok és kész

már az is lettél ,üdv a klubban

2010. márc. 12. 12:31
 7/18 A kérdező kommentje:
HahahaXDXD Micsoda tanácsok utolsó:)
2010. márc. 12. 12:32
 8/18 A kérdező kommentje:
Fogadjunk, hogy Kelenföldön (Bp.) laksz a Csóka utcábanXDXD
2010. márc. 12. 12:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne stresszelj rajta felesleges.Egyébként egy normális csaj nem feltétlen arra megy hogy úristen a pasim legyen a leghelyesebb legmenőbb.Amúgy meg az hogy van rajtad kis felesleg megint nem olyan nagy dolog miért kéne hogy kockás hasad legyen meg ilyenek?Az a fontos hogy milyen a kisugázásod és ha nem érzed jól magad a bőrődben nem is lesz jobb.Hidd el nekem ha kedves vicces vagy sok lány oda lesz érted:) egy lány
2010. márc. 12. 13:00
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a titok nem a külsőségekben rejlik, hanem sok dolog összességében, amibe a külső is beletartozik.

1. Stílus.

Ezalatt nem a mások által kreált, és aztán vérzésig leutánzott dolgot értem, hanem azt, amit te magad alakítasz ki, és ami csak rád jellemző.

2. Magabiztosság.

Ha a nő megérzi rajtad, hogy már vagy 1000 éve nem volt nőd, és kétségbeesetten próbálkozol összehozni egy randit, akkor el fog menekülni. A nők nem szeretik a vesztes szagot, és az olyan pasikat sem, akikről lerí, hogy már szinte akármilyen kapcsolatba belemennének akármilyen nőformával, csak legyen valaki.

A kulcs a nyugalom, nem szabad eldobni az agyad, csak mert egy nő szóba állt veled. Ha görcsös vagy, az taszító, ám ha nyugodt(de nem hideg, vagy bunkó) és egyben érdeklődő, az vonzó.

3. Igényesség.

Ebbe a külső és a belső igényesség is beletartozik. A külsőt nem kell részleteznem, a belső igényesség pedig számos dolgot foglal magába.

Egy belsőre igénytelen fickó kétdimenziós gondolkodásmódú, sekélyes, a partnere érdeklődési köre iránt közömbös. Számára ismeretlen témák nem érdeklik, untatják, és hajlandóságot sem mutat a megértésükre. Egy belsőre igényes férfi mindennek az ellenkezője. Széles ismeretekkel rendelkezik, ám elfogadja más ellenkező véleményét, és ha a nő érdeklődési körét nem is találja szórakoztatónak, attól függetlenül érdeklődik iránta, próbál hozzátenni a beszélgetéshez, vagy legalábbis nyitott a dologra.

A nők szeretik, ha figyelnek rájuk, aki tehát így tesz, az már nagyobb eséllyel reménykedhet folytatásban.

4. Udvariasság

Az alap udvariassági szabályok csak sekélyes körökben vesztek ki, egy igazi férfi még mindig tartja magát azokhoz. Kis dolog, de sokat számíthat.

5. Nyitott szem

Ne csak ott ismerkedj, ahol az emberek általában szoktak, hanem mindenféle szokatlan helyen is. Sokszor úgy a legkönnyebb összehozni egy randevút, hogy az adott hely és helyzet abszurditása vonja maga után a folytatást, pl kevesen ismerkednének a könyvtárban, postán, vagy akár a munkaügyi hivatalban. A személyes kezdeményezés mindig plusz pont, pláne abban a korban, ahol az internetes társkeresés egyre elterjedtebb.

A neten is érdemes keresgélni, szerencse kell ehhez is. Előnye a gyorsaság, az előbb-megismerem-aztán-találkozunk mód, a könnyedebb kezdeményezési lehetőség, hátránya a személytelenség, a varázs hiánya, ahogy az első alkalommal összetalálkozik a tekintetetek.

Ha nem mersz kezdeményezni, akkor a net neked való, de személy szerint azt vallom, hogy mindenkinek, aki a neten ismerkedik, van valami defektje. Valami mindig kiderül utólag, amiért ő a neten kezdett el keresni.

6. Egyéb

Nem érdemes nagyon a szívedre venni a visszautasítást, mert rengetegben lesz részed. Nem csak neked, mindenkinek, aki erre a játékra adja a fejét. Akkor sem, ha már vagy 3 randin túl vagy, és akkor koptat le. Ez előfordul. Ha az egyik nem jön össze, próbálkozz másnál. Az talán összejön. Csak kitartónak kell lenni, de az sem jó, ha egy nőnek csapod a szelet túl sokáig, tudod, azt szeretik. A nő az első órában eldönti, hogy az illető kell -e neki vagy sem, a többi már csak játék, mert például tetszik neki, hogy hajtasz utána. Nem érdemes, keress olyat, akit érdekelsz.

Sok sikert!

2010. márc. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!