Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin milyen vicces, vagy menősködő történeteket érdemes mesélni, ha valaki se nem gazdag se nem élsportoló?
Mert gondol9d, majd ismerkedős szövegeket fogunk írni egy agyhalottnak, aki megragadt egy általános iskolás elsős szintjén (ők szoktak menősködni)?
El vagy te tévedve, cimbora, mi csak nevetni jöttünk ide. :) (igen, rajtad, nem veled.)
Inkább arról lehet szó, hogy mi tudjuk, nem kell menősködni, és az emberek nem a kitalált sztorijaink miatt szeretnek a társaságunkban lenni.
De amúgy ez valahol annyira szomorú. Amikor látod, hogy hótunalmas vagy, de nem tudsz rajta változtatni, mert ahjoz meg ostoba vagy, hogy legyere a népbutításról, és valami értelmessel foglald el magad. :/
Nem azért postoltam a kérdést hogy két gáz rosszindulatú szájhős, aki csak fikázni tud magyarázza a bizonyítványát száz-száz oldalon keresztül.
Valaki értelmes, intelligens szövegeket tudna írni?
A s..ggedet is segítséggel törlöd ki?
Komolyan, mástól várod, hogy valamit ide firkanston?
Az ismerkedés nem egy eleve leírt szöveg alapján működik, hanem a spontaneitáson alapul.
Minek akarsz ismerkedni, ha fogalmad sincs, hogy mit kérdezz a másiktól? És mástól várod a segítséget?
Ja, és nem mellékesen FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK kategóriában vagyunk.
Ergó, elméletben, felnőtt vagy, akinek van saját élete. A saját életeddel kapcsolatban miért nem vagy annyira menő, hogy összekapd magad és ne kérj ilyen szánalmas tanácsot, hogy valaki írjon már egy ismerkedős szöveget. :D
Komolyan, már én is csak röhögni tudok rajtad. Tudom, megfogadtam, hogy nem írok neked, azonban annyira szánalmas vagy, hogy már csak azért is írok neked, hátra a két intelligens emberből ragad rád valami a koszon kívül.
Szüleid meg elsüllyednek a szégyenükben, hogy ilyen gyereket neveltek fel.
De várj, neked ez a szint való: [link]
Ne tőlünk várj felmentősereget, a hozzád hasonló IQ-bajnokoktól kérj segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!