Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos szempont a pasi magassaga?
Már alig merem leírni, mert a sok nyomorék úgy is le fog pontozni, mert fáj nekik...
NEKEM (hangsúlyozom, nekem) fontos. Annyira, hogy ha egy fejjel alacsonyabb, lehet szinte bármilyen. De ugyanúgy lehet bármilyen, ha más tulajdonságban van ennyire szembetűnően "elmaradva" a számomra megszokottól. Nem vetem meg, nem ítélem el, nem nevetem ki, csak nem tudok hozzá vonzódni. Ő nem tehet arról, hogy olyan alacsony, én meg nem tehetek arról, hogy ilyen magas vagyok, sem arról, hogy mit találok szexuálisan vonzónak, a lábaimból meg nem tudok levágni 10 centit. Nincs ezzel semmi baj, csak ne nyivákolnának miatta mindig...
Engem annyira nem érdekel. Ha a pasi többi része elveszi az eszem a magassága nem hátrány.
Van egy kollégám. Jóképű, sármos, okos, vicces, önbizalma is van. Oda vagyok érte. Fél fejjel alacsonybb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!