Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK: 13-16ig ti örülnétek, ha utcán/villamoson/buszon odamenne hozzátok egy srác?
Megmondaná hogy szimpatikus vagy neki, és elkérné az MSN címeteket. Megadnátok neki?
Vagy valami jó szöveg ajánlás?
15/f
ha egy ocsmány divatb*zi vagy, akkor nem örülnék neki, és nem adnám meg semmimet sem. én nem szeretem, ha leszólítanak, mert sosem olyan srác szólít le, aki tetszik :( mondjuk most úgyis mindegy, mert van valakim :D
15/L
Számomra 2 lehetősége lehet a dolognak, ha nagyon helyes és kedves (nem pedig rajoskodó, menőző, búzacsíra) akkor megadnám az msn címem..
Viszont ha nem olyan helyes de jó a szövege, akkor csak annyit mondanék, hogy boccs nem.
Viszont ha csúnya is és rossz a szövege, akkor ott lennie kell egy hős lovagnak aki megmenti a srácot bosszús haragomtól, mert a szavaimmal ízekre szedném.
Én igazából utálom ha a tömegközlekedési eszközökön ismeretlenek bedumálnak nekem..
Ha ilyen "dugunk" szöveggel jön, elküldöm.
Ha normálisan és helyes is akkor megadom.
Amúgy meg ha jó fejnek tűnik de külsőre nem jön be, akkor is. Haverok attól még lehetnénk.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!