Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! A heges arc nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A heges arc nagyon zavaró?

Figyelt kérdés

Szóval sajnos elég heges az arcom, már beszéltem ezzel kapcsolatosan egy bőrgyógyásszal, ő azt mondta rendbe hozható, de csak ősszel, mert nyáron túl erős a napfény, ami miatt károsodna a bőröm.

Ez mennyire zavaró nektek lányok? Inkább hanyagoljam most nyáron az ismerkedést és csak akkor kezdjek hozzá, ha már szép lesz az arcbőröm? Köszi a válaszokat

2010. jún. 9. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan ismerkedj. Akinek így tetszel, annak hegek nélkül is fogsz.

Aki siet nem látja, aki szeret, nem bánja. :)

2010. jún. 9. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:

a heg az menő!

Sub-zeronak is van!

2010. jún. 9. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:
olyan mint ribery-nek?
2010. jún. 9. 21:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem egészen, nekem nem így egybe van, hanem ilyen kisebb pont meg foltszerűek. Pattanás utáni hegek, nem baleset miatt van.
2010. jún. 9. 21:31
 5/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem baj:) Ismerkedj bátran!:)

22/L

2010. jún. 9. 21:40
 6/15 anonim ***** válasza:
engem sem zavarna :)
2010. jún. 9. 21:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, mert engem sajna zavarnak :P És arra gondolok, h a lány biztos azt hiszi, h örökre ilyen marad már a bőröm vagy ilyesmi.
2010. jún. 9. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát nemtom nekem minenki mondta hogy persze ne agódjak miatta. 18 évesen pattanás miatt heges volt az arcom és sajna egy csajjal se tudam össejönni, de miután kitöttem belőle már tudtam rendes kapcsolatot kialakítani csak sajna el kellett telni egy, másfél évenk míg teljesen helyrejött (most 22f). Ugyhoy modhatjuk hogy persze aki szeret így is ugy is szeretni fog de lássuk be ha patis és piros foltos a fejünk sokkal nehezebb olyan párt találni aki ezt el tudja fogadni. De az biztos hogy azért mert patis vagy pöttyös az arcod ne maradj le semmiről. 16 évesen én nem mertem sehova elmenni aztán 17-18 évesen eldöntöttem hogy nem hagyok ki semmit mert mindíg megbántam hogy ne mentem el.

Szoval sok sikert és kitartást.:)

2010. jún. 9. 22:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja egyébként még annyit, ha beleszeretsz alakibe persze hogy nem zavarnak a pattanásai, vagy egyéb bajai. De az igazi adoniszoknak és toppmodelleknek nem okoz partnert találni, még ha bunkók és önteltek is. És ez szerinte nem csak a rámenősségen múlik és a öntudatosságon, hanem igazán a külsőn is, sajnos.
2010. jún. 9. 22:41
 10/15 anonim ***** válasza:
ha kedves,normális udvarias srác vagy, és hosszú távon még hűséges és figyelmes is akkor a kutyát nem fogja érdekelni h mien kis apró hibáid vannak,amiről te nem tehetsz!
2010. jún. 9. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!