Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet egy 27 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy 27 éves félénk férfit felszedni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 27 éves férfivel, aki eléggé bátortalan. Jóvágású, tanult fiatalember, sokat szoktunk beszélgetni. Többen is mondták már, hogy tetszem neki, szimpatikusnak talál, viszont nem mer lépni felém. Szerintetek hogyan tegyem meg felé az első lépést? Utaljak rá vagy hívjam el? Köszönöm a segítséget. 21/L
2018. márc. 12. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

10-es válaszolónak, annyit, hogy majd ha nem a kisszobád 4 fala közül látod a világot hanem majd tapasztalsz is akkor kíváncsi leszek a válaszodra.

9 voltam

2018. márc. 13. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:

#10 nem egy párkapcsolatom volt és eléggé mozgalmas, változatos életet élek, éppen ezért látom megdöbbentőnek azt a negatív lehúzást ami itt folyik.

Itt csak az megy, hogy ki mi miatt rossz, ne gyere össze vele, szakíts vele, életem legnagyobb csalódása, stb.

Mint egy önképző csoport terápia, ahol az emberek egymást beszélik- és húzzák LE.

1) a szóbam forgó férfiről nem tudunk semmit, nem ismerjük. Ne vetítsd ki rá a saját csalódásodat - amiért nem mellesleg simán lehet, hogy te (is) voltál a felelős.

2) a kérdező azt kérdezte, hogy HOGYAN tudná felszedni. Nem azt, hogy fel szedje-e vagy sem. Erre néhányan itt neki álltak őt lebeszélni és a saját csalódásaikat rávetíteni. "A szomszéd tehene is dögöljön meg."

2018. márc. 13. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Én magam nem vagyok kezdeményező típus, de messze állok a tutyimutyitól. Bárkinek leverem a veséjét, ha csak megemeli a párommal a hangját. Ha a szüleim mondanának rá bármit, azt se tennék ki az ablakba. Volt is rá példa...

Mindig a párom az első. Szóval nem kell konklúziókat levonni abból, ha valaki nem kezdeményez. Nálunk is a párom kezdeményezett, csak Ő az idősebb. Na nem mint ha számítana.

Bár én 27 évesen nem jönnék össze egy 21 éves lánnyal. Még ha tetszenél sem. Egyszerűen kizárt. Még korombélivel SEM. Csak idősebbel. Nem működne egyszerűen. Túl gyerekesnek találnálak valószínűleg. Szóval előfordulhatna simán, hogy tetszel, úgy nézek rád, de ez nem jelentené automatikusan, hogy lépnék is az ügyben. Talán pont azért, mert nem is akarnék semmit. A tetszés, szimpátia egy dolog. Hogy tovább akarom-e vinni a dolgot, az más.

27/F

2018. márc. 13. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

Ez nem lebeszeles,hanem a szemnek a felnyitasa. 27 évesen legyen férfi a férfi,ne egy csajnak kelljen felszedni,az írtó szánalmas.

Keress olyat, akire férfiként lehet tekinteni. Férfiasan viselkedik és nem őt kell felszedni.

23F

2018. márc. 13. 12:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát valószínűleg tárgytalan lesz a srác:/
2018. márc. 13. 17:22
 16/16 A kérdező kommentje:
De mindenkinek köszönöm a választ!
2018. márc. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!