Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elcsábítani egy arab férfit? Többi lent!
Van egy arab férfi, talán 25 év felett van, de az is lehet, hogy 30 felett. Tavaly találtam az interneten, és írtam neki egy e-mailt, hogy segítene e nekem a nyelvtanulásban, de ő azt mondta, hogy sok a munkája és nincs ideje segíteni. Valamelyik nap viszont láttam, hogy itt van abban a városban, ahol élek (ezt is neten láttam) és akkor mondtam neki, hogy mivel itt élek ezért találkozhatnánk. Mondta, hogy oké, mert még nincs sok terve. Mondtam neki, hogy szilveszterezzünk együtt, amit ő elvetett, mivel mondta, hogy nem biztos, hogy eltud jönni abba a buliba, ahol én leszek, viszont megtesz minden tőle telhetőt, hogy találkozhassunk. Szilveszter után utazik el innen, és kilátástalan vagyok és fogalmam sincs, hogy ha most nem, akkor legközelebb mikor láthatom.
Van valakinek ötlete, hogy mit írhatnék neki, amivel rábeszélem a szilveszteri bulira? Illetve, hogy ezen kívül van e valami olyan téma, amiről szeretnek az arab férfiak beszélni és ellehet őket csábítani?
(A nem ideillő válaszoktól kíméljenek meg az emberek, nem akarom rájuk vesztegetni az amúgyis kevés időmet!)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szinte biztos, hogy nem fog komolyan venni. Eleve te írtál rá, amit ő elutasított, te mégis tovább folytattad a "hadjáratot". A találkozó oké, de azt, hogy mindenáron rá akarod beszélni az együtt szilveszterezésre, simán úgy fogja értékelni, hogy futsz utána, sutba dobva minden női önérzetedet. Ez pedig egy arab férfinál nem jó kezdés. Európai fiúnál nem lenne ez gond, de az arabok kultúrája teljesen más. Ott egy nő ha ilyeneket csinál, akkor elkönyvelik könnyen kapható r.binek.
Ettől még persze megpróbálhatod elcsábítani, de ha bele is megy, akkor se számíts komoly kapcsolatra.
Ha most nem jön össze a találkozó, akkor majd tartjátok a kapcsolatot e-mailben. Már ha erre ő is igényt tart.
Elhiszem, hogy rendes ember, de ha mindenáron ki akarod erőszakolni belőle a találkozót, azzal csak bolondot csinálsz magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!