Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy 27 éves félénk férfit felszedni?
Legy bator okozz meglepetest neki legyel kedves mosolygos nevetos h megjobban kedvedj adj neki egy randihoz
Torekedj arra h ferfinek erezze magat h erezze h felnezel ra h bizol benne es persze h kivancsi vagy ra
Es persze add vegig onmagad ;)
Hidd el imadni fogja
Jól gondold meg. Legelső barátom félénk típus volt (nagyjából minden illik rá, amiket te is írtál). Pár évig együtt voltunk, de soha nem állt ki értem/mellettem. Kezdetben csak szótlanul tűrte, ha az apja beszólt nekem, de a végére odáig fajult, hogy mikor eljöttünk az apjáéktól, akkor még le is b @ szott, hogy miért ellenkeztem, akkor nem csavarta volna ki a kezem az apja (az ellenkezés az volt, hogy nem voltam hajlandó válaszolni egy személyes kérdésre - 'mennyi vér jön ki belőlem menzeszkor' jellegű személyes dolog).
Nem akarlak lebeszélni, meg a szerelem elvakít, tudom, de próbálj józan is maradni. Nem véletlenül lett félénk az a 'férfi'.
31N
Ha ő félénk, akkor legyél te határozott és bátor. De ugyanakkor finom is.
Keresd a társaságád, nevess sokat, éreztesd, hogy szeretsz a közelében lenni. Akkor fel fog bátorodni.
#3 eszembe juttattad az egyik mostanában kiírt kérdést, hogy miért van ez a sok lehúzós negatív vélemény.
Ne haragudj, de tényleg visszataszító.
Őszintén sajnálom a TE EGY darab férfival megesett negatív tapasztalatod.
De az EGY ADOTT személy alapján nagyon önző és szemét dolog lebeszélned a kérdezőt a számodra ISMERETLEN férfiről.
Ez pusztán rosszindulat, előítélet és sz@rkavarás. MÁSRA vetíted ki mason bosszulod meg a TÉGED ért sérelmeket.
Hozzáteszem, az hogy fél vagy nem tud kezdeményezni a nőknél egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne is tudna kiállni érte vagy bármilyen más területen szerencsétlen lenne. Mindenkinek vannak erős és gyenge területei egyaránt. Neki ez nem megy.
Egy néhány átélt negatív példa miatt az összes félénkebb ebertípust így elkönyvelni:( Aki félénk abból nem következik egyenesen az, hogy cserbenhagyó,nemtörődöm semmivel figura az illető. A személyiség sokkal összetettebb ennél.Mindenki másmilyen.
Én lány vagyok és ugyanilyen, hasonlóan bátortalan,de ennek ellenére nem tartom magamat rosszabb embernek semennyire a határozott, magabiztos személyektől. Nem tehetünk róla hogy a kelleténél sokkal érzelmesebbek,sebezhetőbbek vagyunk.Nem muszáj az ilyen emberekkel összejönni.
#7 teljesen egyetértek veled.
Megdöbbentő, hogy a neten mennyi frusztrált, rosszindulatú, negatív, lehúzó, sz@rkavaró ember összegyült, mint #3,4,5,9.
Olyan érzést keltenek, mintha szurkolnának, hogyha ők pofára estek, akkor másnak se sikerüljön. Ők így igazolják önmagukat.
Nagyon kiábrándító, hogy segítőkész válaszok helyett inkább a saját sérelmeiket vetítik ki ismeretlen emberekre és beszélik le a kérdezőt.
Ez nem csak kiábrándító, de kártékony is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!