Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Járnátok egy szívbeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok egy szívbeteg fiúval?

Figyelt kérdés

Sajnos szívbeteg vagyok, már így születtem, ezért folyamatosan járnom kell vizsgálatokra, ritkán még operációra is szükség van. Mivel elég messze lakom a kórháztól, ezért általában ezekre rámegy az egész hétvégém is, tehát másra szinte nem is jut időm.

A másik probléma, h eléggé figyelnem kell magamra, tehát nem erőltethetem meg magam, valamint alkoholt egy kortyot se ihatok. Járnátok egy ilyen fiúval lányok ? Nem zavarna, h sokat kell kórházba lennie és, h nem ihat a bulikba?

2010. jún. 9. 18:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

kedves egyik válaszoló. ez nem hülyítés, ahogy - sok embernél - az sem, hogy nem a külső számít. mert vannak, akiknek tényleg nem az számít.

engem egyáltalán nem zavarna.. sőt, szerintem, olyan filmbeli lenne.. lehet hogy én vagyok a hülye, de nekem az olyan romantikus..

hogyha döntenem kéne, ez nálam egyáltalán nem lenne mérvadó.;)

2010. jún. 9. 19:15
 12/26 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, ami pedig a bulikat illeti, nem járok bulikba... =P

18/L

2010. jún. 9. 19:16
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha most megtudnám hogy a lány akit szeretek szívbeteg, egyáltalán nem érdekelne.

15/F

2010. jún. 9. 19:22
 14/26 anonim ***** válasza:
ha Te lennél valakinek az igazi, azt nem zavarja. szóval emiatt ne zavartasd magad és végre egy férfi aki nem piál!
2010. jún. 9. 19:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Én még csak gimnáziumba járok, szóval nem feleséget keresek, de értem mire gondoltál. Egyébként szeretek társaságba lenne meg ilyenek, csak alkoholt nem ihatok.
2010. jún. 9. 19:29
 16/26 anonim ***** válasza:

19:15: ha mutatsz nekem egy olyan embert akit tényleg csak a belső érdekel, elhiszem neked.

én még nem találkoztam ilyennel.

2010. jún. 9. 19:34
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy... :') Engem nem zavarna. Az meg külön jó, hogy nem iszol.. Szerintem ha találkozol egy lánnyal, aki úgy igazán megszeret, egyáltalán nem az fogja érdekelni, hogy szívbeteg vagy. Amúgy nagyon sajnálom... :\ De most jön a nyár, nincs suli, szóval tudnátok hétköznap is találkozni. :) Remélem találsz ilyen lányt:)

16/L

2010. jún. 9. 19:38
 18/26 anonim ***** válasza:

19:34.

nem híresség, az osztálytársam. tényleg nagyon szép lány, kedves, és a legcsinosabb, akit csak ismerek.

mégis, nem az ilyen.. töltelékek, a "menő" srácokat veszi észre - pedig lenne rá jónéhány jelentkező - hanem a barátját, aki valljuk be.. elég csúnyácska, de vicces, aranyos, és tényleg nagyon jó fej. én is elfogadnám pasimnak.

2010. jún. 9. 20:07
 19/26 anonim ***** válasza:

az én barátom betegség miatt elveszítette az egyik heréjét és valamivel gyengébb is lett más pasiknál, plusz magas a vérnyomása, ezért ő sem ihat.

Már jó előre, az első hónapokban elmondta, hogy mi a helyzet vele, mert azt mondta h nem akar csalódást okozni. Én elfogadtam így, ahogy van, mert szeretem és nem taszítanak a problémái, mellette állok és segítek megoldani.

Az, aki fizikai ok miatt -legyen az külső, betegség, fogyatékosság- nem tud elfogadni, arra ne figyelj, sokan vannak, akiket nem zavar:)

Sok sikert neked:)

17/L

2010. jún. 9. 21:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem értem azokat az embereket, akik szerint ez baj. Ez azért más, mint hogy "nem a külső számít". Egyébként, a lényeg, hogy ne az elején támadd le a lányt a betegségeddel, mert akkor lehetséges, hogy megijed. Ha szeret valaki, akkor ettől csak még jobban fog, mert megijed, hogy elveszíthet, és közelebb hoz titeket egymáshoz. A normális lányok meg örülnek neki, ha nem piálsz, és inkább a kórházba mész, nem a diszkóba.
2010. jún. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!