Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Járnátok egy szívbeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok egy szívbeteg fiúval?

Figyelt kérdés

Sajnos szívbeteg vagyok, már így születtem, ezért folyamatosan járnom kell vizsgálatokra, ritkán még operációra is szükség van. Mivel elég messze lakom a kórháztól, ezért általában ezekre rámegy az egész hétvégém is, tehát másra szinte nem is jut időm.

A másik probléma, h eléggé figyelnem kell magamra, tehát nem erőltethetem meg magam, valamint alkoholt egy kortyot se ihatok. Járnátok egy ilyen fiúval lányok ? Nem zavarna, h sokat kell kórházba lennie és, h nem ihat a bulikba?

2010. jún. 9. 18:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy zavar:) Te is megfogod találni a nagy Ő-t akivel nagyon-nagyon boldog leszel:)

1.kórházba a csajod lazán elkísér

2.meghívod piálni a csajt ;)

ennyi

pusszi: Wercsy,,

2010. jún. 9. 18:57
 2/26 anonim ***** válasza:
56%
én járnék, hogyha nagyon megszeretném. egyszerűen erről nem tehetsz. és ha már ez van, az már elég rossz neked, szóval én támogatnálak. persze ez csak akkor van így, ha egy rendes, aranyos, kedves srác vagy, és nem próbálod előnyként felhasználni a betegségedet. (ismertem olyat, aki azt mondta magáról, hogy agytumora van, majd később bevallotta, hogy csak azért, hátha így érdekesebbnek tűnik.)
2010. jún. 9. 18:58
 3/26 anonim ***** válasza:
50%

Engem pl. zavarna (bocs, nem akarlak megbántani:()

De majd lesz valaki, akit nem fog zavarni, és szeret így ahogy vagy. (komolyan mondom, nem csak felvidító szöveg)

2010. jún. 9. 18:58
 4/26 anonim ***** válasza:
0%

Légyszives ne hülyítsétek már szegényt!

Ez ugyanolyan baromság, minthogy "nem a külső számít".

Még az egészséges emberek sem tudnak párt találni.

Szerintem NE szellőztetsd a betegséged, csak ha összeszedsz egy csajt és már 1/2 éve együtt vagytok max akkor

2010. jún. 9. 19:02
 5/26 A kérdező kommentje:

18:58

Konkrétan mi az, ami miatt nem járnál egy ilyen fiúval? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne.

2010. jún. 9. 19:04
 6/26 anonim ***** válasza:
Nem engem kérdeztek, de azért leírom, számomra nem ürügy az, hogy egy lány szívbeteg. 17F
2010. jún. 9. 19:10
 7/26 A kérdező kommentje:

19:02

Az a baj, h havonta járnom kell kontroll vizsgálatra, szóval elég hamar kiderülne a dolog, főleg mert egész hétvégén ott kell lennem olyankor. De nem is szeretném ezt eltitkolni előle, sztem ez így fair, h tudjon róla ő is.

2010. jún. 9. 19:10
 8/26 anonim ***** válasza:

A bátyám is szívbeteg és boldog kapcsolatban él egy lánnyal lassan egy éve. :) Ő is sokat volt műtve, most jobban van de rá is vigyázni kell. A barátnője szereti, megérti ezt.

Ne bánkódj sokat azon ha egy lány emiatt utasít el, jobb ha ez már rögtön az elején kiderül.. te se egy olyan lányt szeretnél akit ez zavar.

Nem tudom hány éves vagy, de ne csak a betegségedre koncentrálj, mármint erre is hiszen fontos, de figyelj a saját személyiséged megmutatására, fejlesztésére is, hiszen egy kapcsolatban ez is nagyon fontos!

Remélem megtalálod a neked való lányt! Ne add fel az első kudarcnál, keresgélj kitartóan... ;) A nem beteg emberek is nehezen találják meg az ideális társat!

2010. jún. 9. 19:11
 9/26 anonim ***** válasza:

Az nem zavarna, hogy egyfolytában kísérgetnem kellene, vagy nem ihatna, csak az, hogy nem lehetne annyit velem, meg hamarabb halna meg (bocsi).

Szóval nem lenne teljes az életem vele.

De ha még akkor beleszeretnék mielőtt megtudnám, hogy beteg, nem akarnék mindenáron kiszeretni belőle. Ha megtörtént, megtörtént. De nem az az álmom, hogy egy beteg férfi legyen a párom.

Bocsi, tényleg nem akartalak megbántani, csak gondoltam, kíváncsi vagy olyan vélemyényre is, amelyik nem arra jó, hogy felvidítsanak, hanem az igazságot írják le.

Bocsi.

2010. jún. 9. 19:14
 10/26 anonim ***** válasza:
18:58 voltam.
2010. jún. 9. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!