Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a helyzet akkor, ha mindenb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet akkor, ha mindenben passzoltok az adott emberrel, tökéletes lenne minden szempontból, legalábbis úgy tűnik, viszont mégis van egy de?

Figyelt kérdés

A de pedig a dohányzás.

Jelenleg úgy érzitek, ő életetek párja, de annyira nem bírjátok elviselni a füstöt és aggódtok az esetleges szagoktól (és jövőben a rossz íztől, ha értitek).

Befolyásolja ez a továbbiakat nálatok?

2018. márc. 7. 22:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én közöltem a párommal, hogy nem bírom a cigit elviselni. Nem kérem, hogy szokjon le, de tudnia kell, hogy így nem biztos, hogy működni fog köztünk (akkor ismerkedtünk még csak) és ezt vállalnia kell. Megpróbálom elviselni, de sokat nem ígérhetek, tehát ez van, meglátjuk mi lesz. Ha jól emlékszem egy hét ismerkedés után tette le magától és azóta se volt semmi. Örülök, hogy nem nekem kellett kihisztizni, hanem értem neki ennyit.
2018. márc. 8. 11:03
 22/23 A kérdező kommentje:

Ismerkedési fázisban vagyunk még, de nagyon úgy tűnik, hogy passzolunk egymáshoz intellektuálisan és mindenhogy. Természetesen szexuálisan nem tudom mennyire működne, mert odáig nem jutottunk el. Azt sem tudom, hogy az ő részéről is ennyire passzolnak a dolgok vagy csak én érzem ezt, de úgy tűnik, hogy igen.

Felmerült bennem ez a kérdés, hogy hosszútávon mennyire működne ez párkapcsolatban. Barátként természetesen nem igazán érdekelne ez a tény, de ha komoly dolgokat tervezünk, akkor lehet, hogy kiütköznének az ellentétek, mint ahogy többen is írtátok már.

Azt meg hogy leszokjon, nem akarom "kihisztizni" sem, az ő dolga, nem szólok bele nyilván. Azt sem hiszem, hogy én rászoknék mellette, de nem lehet tudni. :D

Szóval a kompromisszumkészség itt is elég fontos dolog, csak ezért az egy dologért nem biztos hogy megéri "dobni" egy jól működő "kapcsolatot", viszont ha biztos gyötrődés a dolog, akkor meg még jobb az elején megszakítani, amíg kevésbé fáj.

2018. márc. 8. 12:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Az egyik szülőm a dohanyzás miatti tüdőrákban, agyi áttétekben halt meg.

Mivel a másik szülőm még gyerekkoromban meghalt, én ápoltam őt 23 évesen, amikor már éberkómában volt, önellatásra képtelen volt, egyetlen kommunikációs lehetősége a nagy fájdalmak közepette az artikulálatlan üvöltés volt.

Fél évig etettem cumiból, pelenkáztam és néztem végig, ahogy teljesen leépül szellemileg és testileg.

4 évig jártam a halála után terápiára, poszttraumás stressz és depresszió miatt.

Mindezt a dohányzás miatt.

Erre soha többet nem vagyok hajlandó.

Ha életem párja ezt nem veszi figyelembe és nem szokik le, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.

2018. márc. 8. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!