Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet akkor, ha mindenben passzoltok az adott
emberrel, tökéletes lenne minden szempontból, legalábbis
úgy tűnik, viszont mégis van egy de?
Figyelt kérdés
A de pedig a dohányzás.
Jelenleg úgy érzitek, ő életetek párja, de annyira nem bírjátok elviselni a füstöt és aggódtok az esetleges szagoktól (és jövőben a rossz íztől, ha értitek).
Egy nem dohányzó számára a cigiszag oly mértékben taszító, hogy egy idő után ő maga válik taszítóvá. Nem fog működni, nálam ez instant nem! kategória.
2018. márc. 8. 06:05
12/23 anonim válasza:
Befolyásolná, de ha már vagyunk olyan közeli ismeretségben, akkor megmondanám neki. Igazából mostanában több ismerősöm is leszokóban van, vagy nemrég szokott le teljesen a dohányzásról, sőt, van, aki a párjával együtt, szóval ki tudja. Fiatalon apám is kipróbálta a cigit, de nem jött be neki és letette. Ismerek még valakit, aki a szüleim korosztálya, ő viszont rendesen dohányzott fiatalon, aztán valami fogadás miatt tette le, és azóta sem gyújtott rá. Szóval akarat kérdése.
2018. márc. 8. 06:29
13/23 anonim válasza:
Ez akkor kuka sajnos. Nekem is volt dohányzó barátom, gondoltam csak cigi miatt nem kéne eldobni egy ideális kapcsolatot. Viszont jöttek a gondok pontosan akkor amit te említesz: az ízek. Csóknál még hagyján mert azt ha figyel rád, ellensúlyozza fogmosással, rágóval már ha nem két doboz/nap az adagja mert akkor hiába a fogmosás, semmit sem ér. Egy idő után én megszoktam és mentolos ízt éreztem füst helyett. DE! Orálnál azt hittem behányok. Pedig nagyon szerettem azt a srácot és nincs érzékeny gyomrom, mégis megéreztem az ízt és többet nem akartam csinálni. Megundorodtam, de megbántani sem akartam. Gyors google, megnéztem mi lehet a gond, hát a cigi mert egyébként egészségesen étkezett, sportolt nem volt ezen kívül más káros szenvedélye. Nem emiatt lett vége, de ha erre a jelenetre gondolok akkor jó hogy már nem vagyunk együtt.
2018. márc. 8. 07:05
14/23 anonim válasza:
Nekem édesanyám cigizik, és már tizenéves koromban megutáltatta velem a cigit. Emlékszem, hogy állandóan köhögtem a füsttől, anyàmon is lehetett èrezni, na meg a lehelletén. Éppen ezért mert engem ennyire irritàl, össze nem jönnèk olyan emberrel, aki cigizik. Persze mindenkinek màs fér bele, de nekem a cigi nem. Most hogy a pàrommal élek (nem cigizik) semmi bajom nincs. Sokkal jobb így nekem. Anyumnak hiába mondtam hogy ne cigizzen bent a hàzban, csinàlta az orrom alá a nagy füstfelhőt ugyanúgy...
2018. márc. 8. 07:57
15/23 anonim válasza:
Dohányzóként mondom, hogy ne erőltesd.
Ha ő nem akar egyáltalán leszokni, te pedig egyáltalán elviselni, akkor ez minden napos konfliktus lesz a későbbiekben.
Az viszont biztos hogy nem tökéletes, ha ezt EGYÜTT nem tudjátok feloldani.
2018. márc. 8. 08:38
16/23 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Azért kicsit túlzás, hogy mindenben passzoltok, ha még úgy együtt sem vagytok. Így annyira nem törne le a dolog. Ha most zavar, akkor ne menj bele, mert később csak vita lesz belőle. Egy nemdohányzónak tényleg kiábrándító, mert tényleg még a másik bőréből is árad a szag.
2018. márc. 8. 08:56
17/23 anonim válasza:
Az első nagy szerelmem dohányzott, együtt is éltünk és hát kölcsönösen igyekeztünk alkalmazkodni.
Utána már tudatosan soha nem választottam dohányzó párt, túl nagy áldozatokkal jár mindkét fél részéről, egyszerűbb ha bele sem kezdünk.
2018. márc. 8. 09:08
18/23 anonim válasza:
Én egyetlen egyszer próbáltam meg dohányzóval járni, nagy volt a szerelem, de katasztrófa volt. Záros határidőn belül olyan szinten undorítóvá válik, hogy képtelen leszel elviselni. Bár nálunk a srác végül letette a cigit a kedvemért, nagyon nagyon ritkán gyújtott rá, pár havonta egyszer, azt meg nem tettem már szóvá.
2018. márc. 8. 09:38
19/23 anonim válasza:
Dohányzó nővel ismerkedem, tudom ha nem teszi majd le a cigit akkor gondok lesznek ebből. Jelenleg úgy látom nem láncdohányos, randin nem cigizett. Ha odáig jutunk mindenképp meg fogom osztani vele az aggodalmam, és megkérdezni őt, hogy miként viszonyul ehez, nem e akarna leszokni esetleg.
Volt már dohányzó párom ő a kapcsolat elején pár hónap után letette. Szóval jól is elsülhet a dolog. Ja és nem úgy viszonyult a dologhoz hogy ez az ő dolga, hagyjam békén, hanem azt mondta miattam képes leszokni. Így is lett.
Nem dohányzóként valóban nagyon zavaró lenne ha a párom dohányos lenne.
2018. márc. 8. 10:33
20/23 anonim válasza:
Nálam kizáró ok lenne. Immár 7 éve nem dohányzom és nem is fogok. Nem akarnék dohányos párt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!