Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem viccesek a mai fiatal nok?
Figyelt kérdés
Olyan unalmasak a mai fiatal 25-30-as nok. Barmelyik randin meg csak egy aprocska poent se tudnak elloni. Miert? De nem csak randin hanem ugy altalaban egy random beszelgetesen se. Semmi humor, semmi kreativitas. Ha en nem mondok poenokat akkor olyan fapofa beszelgetes az egesz, hogy rossz nezni... :(2018. márc. 7. 10:10
41/58 A kérdező kommentje:
Jogom van hozza! :P Es meg nem kaptam kielegito valaszt ra!
2021. jan. 23. 09:10
42/58 anonim válasza:
#41 Nem állítottam hogy nincs jogod. A kérdés pedig értelmetlen, mivel nem igaz hogy nem viccesek. Ez olyan mintha azt kérdezném, hogy miért vagy idióta...
43/58 anonim válasza:
Náluk van az összes punci, megtehetik, amig van marha aki erre ugrik, ez így is marad.
45/58 anonim válasza:
Nekem meg az a bajom, hogy a korombeli ~35 körüli nők annyira tipikusan "ok boomer" humorúak 😅
Jó tudom velem van a baj, valahogy lélekben nagy gyereknek érzem magam (bár szerintem kinézetre is jóval fiatalabbnak nézek ki) és sokszor a velem egyidősek annyira nyuggernek tűnnek mellettem. És nem feltétlen mert éretlen vagyok, voltam házas, egyedül nevelem a gyerekeimet és egy egészen szép karriert is felépítettem sok és elszánt munkával...
Annyira hiányzik egy ilyen lány, akivel lehet komolytalankodni, hülyülni, mémeket küldözgetni egymásnak, vidoejátékokkal együtt játszani, baromkodni, mint annó 17 évesen...
46/58 anonim válasza:
Mert a legtöbb nagyon buta. A divaton, a szexen kívül nem értenek semmihez. Hozzászólni semmihez nem tudnak, csak vihognak, főleg, ha több csaj is van együtt.
47/58 anonim válasza:
Mert ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy titeket a belső értékek nem érdekelnek, kizárólag a külsőségek, így félig kényszerűségből mi is inkább a kinézetünkön próbálunk csiszolni, mint a poénokon. 🤷♀️
48/58 anonim válasza:
Én még a humorból is válogatós vagyok, legtöbbször a béna humorral találkozom férfi oldalról amihez nem tudok kapcsolódni. N
49/58 anonim válasza:
48. Akkor neked nem való a vicc.
50/58 anonim válasza:
Mert a humorhoz a nők nem értenek, nem hallottad a Bagit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!