Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem viccesek a mai fiatal nok?
Figyelt kérdés
Olyan unalmasak a mai fiatal 25-30-as nok. Barmelyik randin meg csak egy aprocska poent se tudnak elloni. Miert? De nem csak randin hanem ugy altalaban egy random beszelgetesen se. Semmi humor, semmi kreativitas. Ha en nem mondok poenokat akkor olyan fapofa beszelgetes az egesz, hogy rossz nezni... :(2018. márc. 7. 10:10
11/58 anonim válasza:
Tudod, hogy hogyan zajlik manapság egy randi nő és férfi között? Kb. így: [link] A férfi előadja a saját produkcióját, a nő pedig egyszemélyes zsűriként pontoz, s ennek alapján dől el, hogy továbbjut-e a delikvens kandúrka a következő fordulóba, avagy sem.
12/58 anonim válasza:
Talán te nem vagy vicces. Én igazából bármin tudok nevetni, nekem is van humorom, általában poénkodom is. De azért van egy határ. Találkoztam olyan emberrel, aki mondott valami nagyon "humorosat",amin ő fél órát röhögött, én meg fapofával nyugtáztam, hogy ez rohadt szánalmas volt. Talán te is ebbe a kategóriába tartozol.
13/58 anonim válasza:
Én egy tök humoros nőnek tartom magam, az egész családunk ilyen. Amikor én randizom ugyanezt hiányolom a pasikból, utálom a fapoénokat. Az igazán jó humorú pasi ritka, pedig nekem is ilyen kéne.
14/58 anonim válasza:
Mert a külsőre vannak ráfixálódva szegények. Nincs idejük szegényeknek a humorra, mert folyton a karosszériát tatarozzák.
15/58 anonim válasza:
Mert tulkepzett okoskak , akiknek nem az a vicc ha mondasz valamit ha nem ha alapbol nem 10-20 ezret koltesz ra .. na akkor torka szakadtabol fog nevetni !
16/58 anonim válasza:
Mert nem szorultak rá. Oviban elkezdődik a hajhúzogatás, suliban már körülrajongják őket a srácok. Egyszerűen nem fejlődik a kommunikációs képességük, mert nincs olyan mértékben szükségük rá, mint a férfiaknak, akik hódítanak.
Nem mondom azt, hogy óriási a különbség, de tényleg kevesebb vicces nő van. Akik pedig (mint feljebb is páran), előadják, hogy ők pedig akkor is vicci nőcik, azok általában a legtávolabb állnak a poénoktól. A valóságban akármikor olyan nőbe botlottam, aki kijelentette, hogy vicces, a környezetében senki sem tartotta annak.
17/58 anonim válasza:
Vadidegennel én se viccelődöm. Olyankor még meg kell ismerni a másikat. Ezzel együtt a humorát is.
18/58 A kérdező kommentje:
Hujjujujj, asszem itt félreértette néhány delikvens a kérdésemet. Nem magamat ajnározom hogy vicces vagyok hanem azon csodálkozok hogy a nők miért nem nem azok. De ha már itt tartunk nekem valóban nagyon jó humorérzékem van. És ezt nem önimádatból mondom hanem tényleg így van. Mások is mondták már és randikon is látni az ellenkező nemen, hogy nem erőlködésből nevetnek hanem mert tényleg élvezik mert vicces. De elég is rólam ennyit :D Továbbra is homály miért nem tudnak a nők poénokat mondani... És ez nem általánosítás hanem tapasztalat. Sajnos :(
2018. márc. 7. 20:00
19/58 anonim válasza:
A "kedves és óriási humorérzékkel rendelkező" hölgyek mindent ennyire a saját kis érzékeny lelkükre vesznek? Mert jellemzően az ilyen dulifuli embereknek sosem volt humorérzékük. Nem, a piros kéz nyomkodása nem egyenlő azzal, hogy viccesek. Bocs :/
20/58 anonim válasza:
#19: hülye rómaiak, semmi humorérzékük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!