Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem viccesek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem viccesek a mai fiatal nok?

Figyelt kérdés
Olyan unalmasak a mai fiatal 25-30-as nok. Barmelyik randin meg csak egy aprocska poent se tudnak elloni. Miert? De nem csak randin hanem ugy altalaban egy random beszelgetesen se. Semmi humor, semmi kreativitas. Ha en nem mondok poenokat akkor olyan fapofa beszelgetes az egesz, hogy rossz nezni... :(
2018. márc. 7. 10:10
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
20%
#11 pontosan leírta, 10-ből 9 randi olyan a nőkkel. Sőt lehet túlbecsültem... De pont mintegy állásinterjú, ahol a nő az interjúztató. Nem véletlenül csinos fiatal nő szinte az összes HR-es, mert randin is megvan már a gyakorlatuk :)
2018. okt. 3. 08:05
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem észre, hogy a legtöbb embernek van humora. Csak nem mindig egyezik a másikéval.
2018. nov. 5. 10:43
 33/58 anonim ***** válasza:
57%
Ha te nem vagy vicces, akkor mire föl várod el, hogy a másik vicces legyen?
2019. febr. 13. 16:21
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
En meg fiatalon annak idejen hatranykent eltem meg, hogy az emberek hanyattdobtak magukat a rohogestol, de igy igazabol nem tunt fel, hogy no vagyok. Mindig a ronda no a vicces lany, es valahogy szep es vicces... Nem jon ki jol.
2020. márc. 3. 13:50
 35/58 anonim ***** válasza:
35%
A nők általában véve sem viccesek, elég csak a standup comedy világára gondolni. Mindig a férfitól várják el, hogy szórakoztassák őket.
2020. márc. 3. 13:59
 36/58 anonim ***** válasza:
85%

Akik jönnek ezzel az idióta "nincs rá szükségük, mert hunorérzék nélkül is találnak párt" sz.rsággal, azok komolyan azt hiszik, hogy a humor csak a társkereséshez kell? És hogy az életben minden csak a pártalálasról szól?

Ébresztő, a humor az élet része és az élet minden területén elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember túlélje azt a sok sz.rt, ami nap mint nap történik vele. 😀 A humorérzéknek semmi köze ahhoz, hogy az illető hogyan kommunikál, illetve milyen kapcsolata van az ellenkező neműekkel.

Egyébként én azt látom, hogy sok magát humorosnak tartó férfinél a vicc mások sértégetését, leszólását, stb jelenti. Az ilyenek sokszor pont nem vevők / nem értik a kifinomultabb humort.

2020. márc. 3. 14:25
 37/58 anonim ***** válasza:

kiállni egy kozonseghez ahhoz introvertalt vagyok.

De hogy vicces e ez a másik féltol fugg.

egyreszt ha feszelyez tuti nem fogok poenkodni, örülök ha reagálok valahogy, viszont ha fel tudok oldódni vicces is tudok lenni(nevetnek)

mivel ilyen szégyenlős vagyok már többször megkaptam netes randin hogy szereti a humorom de élőben mért nem poenkodok. A stand upos csajok is inkább az a bajuk hogy nem tudnak lazák lenni ráadásul egy előre megírt poént kell úgy előadni hogy spontánnak hasson, ez nem csak arról szól hogy viccesnek lenni előadás kepesseg. Ja és baromi sok sótlan pasival futottam össze társkeresőn akik még írásban se tudtak egy vicces valaszt se összehozni ugyhogy hagyjuk a statisztikadat.

2020. ápr. 9. 01:35
 38/58 anonim ***** válasza:
Nem vagy humoros. De ne aggódj, a legtöbb standupos sem az. De tény, hogy nem minden lány humoros, ahogy a fiúk sem mind azok (nyilván, hisz ha azok lennének, nem olyan lenne a standup amilyen), de én speciel ismerek több humoros lányt is, szóval olyat kérdezni hogy "miért nem ficcesek a mai fiatal nők" azon kívül hogy egy érvelési hiba, még csak nem is igaz.
2020. ápr. 9. 06:38
 39/58 anonim ***** válasza:
Vagy rosszak a poénjaid, vagy egyszerűen nem olyan nőket választasz akiknek jó a humorérzékük. Válogass máshol!
2020. ápr. 9. 11:04
 40/58 anonim ***** válasza:
De, viccesek, az nem vicces hogy állandóan kiemeled ezt a szart.
2021. jan. 23. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!