Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem viccesek a mai fiatal nok?
Akik jönnek ezzel az idióta "nincs rá szükségük, mert hunorérzék nélkül is találnak párt" sz.rsággal, azok komolyan azt hiszik, hogy a humor csak a társkereséshez kell? És hogy az életben minden csak a pártalálasról szól?
Ébresztő, a humor az élet része és az élet minden területén elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember túlélje azt a sok sz.rt, ami nap mint nap történik vele. 😀 A humorérzéknek semmi köze ahhoz, hogy az illető hogyan kommunikál, illetve milyen kapcsolata van az ellenkező neműekkel.
Egyébként én azt látom, hogy sok magát humorosnak tartó férfinél a vicc mások sértégetését, leszólását, stb jelenti. Az ilyenek sokszor pont nem vevők / nem értik a kifinomultabb humort.
kiállni egy kozonseghez ahhoz introvertalt vagyok.
De hogy vicces e ez a másik féltol fugg.
egyreszt ha feszelyez tuti nem fogok poenkodni, örülök ha reagálok valahogy, viszont ha fel tudok oldódni vicces is tudok lenni(nevetnek)
mivel ilyen szégyenlős vagyok már többször megkaptam netes randin hogy szereti a humorom de élőben mért nem poenkodok. A stand upos csajok is inkább az a bajuk hogy nem tudnak lazák lenni ráadásul egy előre megírt poént kell úgy előadni hogy spontánnak hasson, ez nem csak arról szól hogy viccesnek lenni előadás kepesseg. Ja és baromi sok sótlan pasival futottam össze társkeresőn akik még írásban se tudtak egy vicces valaszt se összehozni ugyhogy hagyjuk a statisztikadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!