Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek visszás dolog, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszás dolog, ha én pasiként nem szoktam és nem is nagyon szeretek egy randit egymagam állni?

Figyelt kérdés

Akár az első randi, akár a huszadik, szerintem azzal, hogy kettesben a saját szórakozásunkra elmegyünk bárhova nem tartozok többel a másik félnek, mint ő nekem.

Nem mintha a pénz sajnálnám a randizásra, egyszerűen egy partneri viszonyhoz ez dukál.

Nyilván, ha egy étterembe megyünk és én bélszín steaket eszem mondjuk, ő pedig egy rizottót, akkor nem fogom kérni, hogy felezzük a számlát, de konkrétan volt olyan nő aki zokon vette, hogy nem hívtam meg vacsorára. :D

Én baromi kínosnak éreztem a szitut, de nem a magam részéről, hanem azt gondoltam: "úristen, milyen ember lehet ez a nő, ha nem csak, hogy elvárja tőlem, hogy fizessem ki a részét, de még képes számon is kérni... egy jóformán vadidegen embertől ezt?!"

2018. márc. 6. 21:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%

" az ilyen "elvekkel" egyébként nem az a párszáz forint vagy egy hamburger ára a gáz, hanem inkább az, hogy egy ilyen ember egy merev p.ö.cs benyomását kelti. Hát nem lehet kellemes társaság."

Na EZT a megfogalmazást kerestem, csak nem jött a számra.

2018. márc. 7. 11:34
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

"első randin hívjon meg, ha akar másodikat. Másodikon majd fizetek én, utána meg mehet felváltva, ez csak természetes."

Ez akkor lenne jogos, ha automatikusan lenne második randi. Azonban az első randiknak csak töredékéből lesz. Vagyis aki nőként én 365 napján elsőrandizik, az egész évben ingyen él.

2018. márc. 7. 12:28
 23/29 anonim ***** válasza:
85%

Igen, csak mi nők nem vagyunk rászorulva, hogy csak ezért ingyen randizzunk.

Amelyik pasi ennyit lát ebben, az valóban pasi, nem férfi.

2018. márc. 7. 13:39
 24/29 anonim ***** válasza:
87%

57%-osnak még:

A másik:

Tudod, ki nézné minden nap valami idiótának a pofáját azért, hogy ihasson egy ingyen kávét?

Ezt te sem gondolhatod komolyan, jesszus:(

2018. márc. 7. 13:47
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Talán meg kéne próbálni egyszer a másik oldal szempontjából nézni a dolgot és az igazságosságot mérlegelni, nem csupán a saját nézőpontot mantrázni ;)
2018. márc. 7. 14:05
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Vicces:). Én neten ismerkedtem főként. Volt pasi akiről 2 óra pötyögés utàn kiderült mekkora ordas nagy gyökér ( szàmomra). Még az első randira sem jutottunk el, mert közöltem vele, hogy a rendelkezésemre àlló informàciók alapjàn, nem szeretném folytatni az ismerkedésünket. Nekem ez bőven elég volt, nem egymàst keressük, én legalàbbis nem őt. Persze volt sértődés...

Gondolod, hogy majd egy ingyen fagyiért/ kàvéért/ moziért elviselek egy ilyen hímet több óràn àt, személyesen aki màr egyébként is leírta magàt elöttem? Kizàrt. Egyrészt sok hal volt még a tengerben, mintsem vele beérjem ( annàl jóval igényesebb vagyok) +, nem voltam ràszorulva, màsrészt ha akarok valamit, megveszem magamnak dolgozó nőként.

2018. márc. 7. 14:07
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

25-re: Miért, mi a másik oldal szempontja?

Belehal egy 400 forintos kávéba?

2018. márc. 7. 14:20
 28/29 A kérdező kommentje:

Viccesek vagytok. Nincs gondom az ismerkedéssel, szóval felesleges az ehhez fűződő kommentár.

#13 06:24 Majdnem, 26 vagyok. Egyrészt de, a partneri viszony az első perctől, ahogy elkezdünk beszélgetni fent kell hogy álljon.

Másrészt a felnőtt létet és a férfiasságot én egészen másban látom, mint te. Nagyon másban.

#15 07:37 Igazad van, vannak dolgok amikben kifejezetten határozott elképzeléseim vannak. Nevezhetjük ezt merevségnek is.

#16 07:56 "legalább egy kicsit éreztesd már, hogy a csajra nem úgy tekintesz, mint egy haverra..."

Ehmmm. Jézusom.

#18 08:23 Az illem és úgy általában a kultúra normáit betartom, függetlenül attól kivel és milyen vonatkozásban vagyok.

2018. márc. 7. 21:15
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha te bélszin steaket eszel, és emellett egy rizottó árát sajnálod, szerintem önző vagy semmi más.

Már a kérdésben is érezed hogy valami gáz van a felfogásoddal.

Amúgy meg jobb ha tudod, még az a pasi is aki szerényebb körülmények között él, lehetőségeihez mérten igyekszik e téren is kedvébe járni a nőnek ha más nem apró kedvességet vesz. Én ezt nagyon díjjaztam mindig. Mondom ezt tehetős nőként.

De az ilyesfajtát messze kerülném mint te vagy, nem is keveredtem össze ilyennel.

Azért sok sikert kívánok.

2018. márc. 8. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!