Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ha valakivel többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha valakivel többet akartok, akkor mikor akartok vele lefeküdni?

Figyelt kérdés

azért kérdem, mert van egy férfi, aki az első randi előtt már akart volna, de én mondtam, hogy én nem kalandot keresek, második alkalommal mondta, hogy ha most en akarnam, o akkor sem, mert tul gyors lenne, de azon megsertodott, hogy felhuztam es ugy hagytam. A kovetkezo alkalommal már tobb is volt, de megsem probalkozott, hogy szex legyen.

Összezavarodtam, hogy már nem is kíván, csak az orált, vagy tényleg megismerni akar és nem sietni? Vagy hogy van ez?

2018. márc. 5. 13:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Érdekes ez az utolsó válasz..De szerintem normális, hogy nem az első randin akarok szexet, hanem előtte kicsit megismerni.. de azt el tudom képzelni, hogy megbánthattam amiért felhuztam es ugy maradt, akkor nagyon pipa volt, de megis keresett es erdeklodott utanna...es nekem is volt jo, nem csak egyoldalu volt az egesz
2018. márc. 5. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha valakivel szórakozol, akkor arra kétféleképpen szoktak reagálni, nem vesznek komolyan és szó nélkül otthagynak, vagy felveszik a fonalat és beleállnak a szituációba. Itt az utóbbi történhetett, sikerült megtépáznod a büszkeségét valamivel és emiatt nem hagyott ott mint egy követ. De el kell hogy keserítselek, ez nem jelenti azt, hogy az első szex után nem lép le.....és még azt is megkockáztatom, hogy addig a világ legjobb szeretője lesz.

Ha azt érzed rajta, hogy színészkedik, hogy indulatos, akkor számíthatsz arra, hogy ezt azért csinálja, hogy bebizonyítsa Neked, hogy mégis ő irányít.

10 voltam.....

2018. márc. 5. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

Keresett hát, mert látta, hogy s.gget csináltál a szádból és szabad az út. Kijelented, hogy nincs szex elsőre, de azért szórakozol vele, mint egy szűzr1b1. Az, hogy a száddal nem az első, hanem 2., vagy 3. alkalommal csináltad, az sem árulkodik nagy tartásról. Random idegennel lefeküdni is elég gáz, de lesz.pni... Igaz, kinek mi.

Én már nem is akarom tovább ragozni, ha a te világodban így kezdődnek a nagy szerelmek, hajrá!

2018. márc. 5. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Mint az oviba-játszatok egymás érzéseivel. Most én nem akarom, most te nem... :/

A válaszom férfiként: Ha megvan az összhang, jól érezzük magunkat, akkor a helyzet adja magát. Nekem pár hét, vagy 1 hónap múlva is jó időzítés a szeretkezésre.

30f

2018. márc. 5. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Minél korábban. Nálam nem számottevő az, hogy mikor gondolom komolynak a dolgot.

Semmivel nem tartom komolyabbra azt amikor honapogik kerülhetjük egymást mint, ha első randin szexelnenk már. Ez inkább a lánytól függ, hogy mennyire érzem vele az összhangot.

2018. márc. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!