Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha valakivel többet akartok, akkor mikor akartok vele lefeküdni?
azért kérdem, mert van egy férfi, aki az első randi előtt már akart volna, de én mondtam, hogy én nem kalandot keresek, második alkalommal mondta, hogy ha most en akarnam, o akkor sem, mert tul gyors lenne, de azon megsertodott, hogy felhuztam es ugy hagytam. A kovetkezo alkalommal már tobb is volt, de megsem probalkozott, hogy szex legyen.
Összezavarodtam, hogy már nem is kíván, csak az orált, vagy tényleg megismerni akar és nem sietni? Vagy hogy van ez?
Első randi előtt hogy? Hány évesek vagytok?
Ebből úgy fest, csak azt akarta, hogy ő le legyen rendezve.
Azután, hogy érzelmileg már "biztonságban" érzem magam.
De én nehéz eset vagyok és érzékeny :D
Akkor most leirok neked egy "titkot": Az, hogy mi, ferfiak nem kefelunk a nap 24 orajaban, az azert van, mert a nok nem hagyjak. Arra, hogy egy ferfi mikor akar szexelni, csak az "azonnal" es a "rogton" lehet valasz. Az mas kerdes, hogy egy ilyen egyuttlet mekkora az erzelmi hattere. Mert egy no minel konnyebben megkaphato, egy ferfi, annal kevesbe fog hozza kotodni, mert az azt mutatja, hogy massal is ilyen konnyen agyba bujik. Tehat, ha komoly kapcsolatot szeretnel valakivel, javasolnam, hogy eloszor ismerjetek meg egymast es csak akkor engedd, hogy lefekudjon veled, igy erezni fogja h szorosabb koztetek a kapocs, mint egy tinder-randi.
Viszont megjegyzem, nincs szemetebb dolog felhuzni valakit, aztan nem lefekudni, mert egy ferfi nem tudja uralni a farkat. Ezert otthagyni, mint egy kutyat, hogy verje ki maganak eleg ledegradalo dolog. Ezt egy no nem ertheti, mert ok az eszukkel d*gnak, de nekunk ez kinzas.
Egy férfi válasz.......
Ha egy férfinek tetszik egy Nő, akkor mihamarabb vele szeretnék lenni, kiváncsi vagyok milyen szerető és szexuálisan mennyire passzolunk össze. Már a kapcsolat elején közlöd vele, hogy nem kalandot keresel és majd akkor lesz szex ha majd Te azt érzed, hogy már eljött ennek az ideje, de azért teperjen érted és majd eljön a "jutalma". Kicsit sarkosan fogalmaztam, de sok nő tényleg így gondolja.
Azt gondolom, hogy a férfinek sikerült belegyalogolnod a büszkeségébe és már csak azért is meg fogja mutatni, hogy nem akkor lesz szex köztetek amikor te akarod, sőt még azt is megkockáztatnám, hogy soha. Előttem írta valaki, hogy mostantól csak a szádat fogod használni.....még ezt is el tudom képzelni. Lehet kicsinyesen hangzik, de valószínűleg megpróbálja viszonozni azt a hozzáállást amit az elején megkapott tőled ,a végletekig húzni fogja a dolgot.
Mondjuk hosszú ideig ez a játszmázás nem fog tartani, 1-2 hónap után valamelyik fél megunja és tovább lép.
Végezetül csak annyit tennék hozzá, hogy volt olyan ismerősi a körömben, hogy a nő majd fél évig váratta a pasiját, majd miután megtörtént az első szex lelépett a férfi szó nélkül lelépett és azóta sem láttuk. A nő elkeseredetten közölte, hogy nem először járt már így, mire többen is azt válaszoltuk, hogy túl magasra rakta a lécet, túl sokáig váratta a pasit és az csalódott volt. Nem szabad a másik fél érzéseivel játszani mert ez könnyen a visszájára is fordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!