Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első randija megtörtént...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első randija megtörtént, jó is volt, csak éppen részéről folytatás nem volt. Hol hibáztam?

Figyelt kérdés
Korábban nem ismertem; mivel belement, ezért valószínűleg nem a kinézetemmel volt bibi, hanem azzal, amit a randin mondtam. Szeretnék tanulni az esetből, mik ilyenkor a gyakori és kevésbé gyakori hibák? (Egyet vagy többet bizonyára elkövettem)
2018. márc. 4. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem így megy. Ez nem egy ilyen recept végrehajtás. A vonzalom az más.
2018. márc. 4. 18:20
 2/5 anonim válasza:
Ez nem egy Disney mese! Nem az van, h az első jelentkező rögtön befutó lesz! Nagyon sokat kell még tanulnod... sehol sem hibáztál... ez nem így működik... örülj neki, h nem dugott meg mielőtt szó nélkül tovalibbent...
2018. márc. 4. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:

jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, illetve ő hány éves.... Hol voltatok randizni? és mi lehetett szerinted a gond...

Túl nagy csend volt?

sokat beszéltél feleslegesen?

nem egyeztek a nézeteitek? pl. ő imádja a focit, te meg kijelentetted, h az a leghülyébb játék...

na meg másik dolog, lány vagy vagy fiú?

na meg első randi netről? illetve hogyan? ha eddig nem ismerted... részleteket kérünk...

2018. márc. 4. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Így nehéz megmondani, hogy nem tudjuk mi történt a randin.

Mondjuk amit a magam részéről tudok pl. amiket elrontottam, hogy túl semleges témákról beszélgettünk, nem érintettem meg, illetve mutattam ki iránta hogy szexuálisan kívánom. Meg túl humoros meg hülyéskedős sem voltam, helyette valószínűleg túl komoly voltam.

De ugye ezek csak az én randijaim.

Na meg viszont nem lehet elvárni, hogy minden egyes lánynak bejöjjön az ember, van akivel működik a dolog, valakivel meg nem. Annyi hogy megpróbálni fejlődni mindenképp érdemes, amivel valamennyire növelni lehet a sikerességi rátát.

2018. márc. 4. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy tanacs minden egyes visszautasitas es elhibazott randi esetere: Felejtsd el es menj tovabb!

Ne vesztegess idot arra, hogy feleslegesen agyalsz, hogy "mi lett volna, ha" vagy "mit csinaljak maskepp". Csak add onmagad, gatlasok nelkul es akkor SEMMIT nem ronthatsz el! Az igazival ugysem lesz rossz randi. Ha rossz a randi akkor nem o volt az igazi.

2018. márc. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!