Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi akivel kb minden második nap találkozunk nem ugy mint akik együtt vannak hanem buszsoforkent dolgozik és a buszon látjuk egymást. Hogy tudnám megszerezni magamnak?
Figyelt kérdés
Nem csak a buszon, hanem az utcán is amikor találkozunk köszön mosolyog meg megbamul. Tehát nem az van hogy csak azért köszön mert muszáj ugye neki a buszon ha valaki felszáll. A csaladombol kb mindenki beszélt mar vele csak én nem:( o 27/F én 18/L értelmes válaszokat szeretnek kapni.2018. márc. 4. 09:08
11/19 anonim válasza:
18 jogilag gyerek .. jesszus ember
12/19 anonim válasza:
Kedves utolsó. Mégis hogy lenne már gyerek? A gyerek az 14 éves korig tart, 14-től 18-ig fiatalkorú és annál felette felnőtt! Jogilag meg abszolút nem bünteti ezt az esetet... Nézz utána nyugodtan.
13/19 anonim válasza:
10 es irta .. csak cinikusan vissza valaszoltam ,de nem tettem kerdojelet , jo hogy vegig olvasod a kommenteket ..
14/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi történt végül? Hogyan alakultak a Közös Utazások?
Összejöttetek komolyabban, vagy inkább "csak" barátság lett a dologból?
15/19 A kérdező kommentje:
Továbbra is is szemezunk mosolygunk egymásra annyi történt meg tegnap hogy beszéltünk par szót amit o kezdeményezett
2018. aug. 26. 07:54
16/19 anonim válasza:
Lehet hogy meleg az ürge azért nem kapcsol.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem igazán hinnem mert mar volt több kapcsolata NŐVEL amirol én tudok
2018. szept. 2. 15:42
18/19 anonim válasza:
Lehet,hogy te is tetszel neki,csak nem mer lépni. Ha megint beszélgettek,akkor kérdezd meg,hogy lenne-e kedve találkozni veled. Nem hiszem,hogy nemet mondana.
19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló rendben ez jo ötlet köszönöm szépen:)
2018. szept. 2. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!