Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a srác nem keres randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác nem keres randi után 2 nappal, akkor lehet, hogy meggondolta magát?

Figyelt kérdés

2018. febr. 27. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt megtaláltam a vőlegényem, nagyon sok pasival randiztam, tehát volt jópár alakuló meg rendes kapcsolatom is, de a legtöbbnél pont az volt a baj, hogy ment ez a taktikázgatás, játszmázás, ki keressen kit és mikor...ami ezzel indult, soha nemis lett tartós kapcsolat. Ezzel szemben a párom már első randi után egyből írt, másnap elvitt síelni, napjában többször felhívott(most is), soha nem kellett agyalnom, hogy most vajon miért nem keres x ideje? Minden olyan természetesen alakult, már pár nap után is teljesen nyílt és őszinte lehettem vele, nem kellett megjátszanom magam és bizonytalankodnom se.

Na, azt javaslom, hogy te is ilyen férfit keress, mert csak ilyen mellett leszel igazán boldog, kiegyensúlyozott, nincsenek kétségeid és nem idegeskedsz, mert tudod, hogy érdekled és fontos vagy neki. Aki taktikázik meg napokig szarik a fejedre, arra ne pazarold a drága idődet.

2018. febr. 27. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem a lepontozast, nő miért ne kereshete a pasit.? Mi akartunk egyenjogúságot...

N26

2018. febr. 27. 16:34
 13/16 Vizesaram válasza:
Ha nem keres, akkor keresd te, mert tuti hogy a gyerok egy pussy es fel megkeresni teged.
2018. febr. 28. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
#13 Akkor az ilyen pussy maradjon csak egyedül, melyik épkézláb nőnek kéne ilyen szerencsétlen pár?
2018. febr. 28. 11:13
 15/16 anonim válasza:
Véleményem: Ne várj rá, keresd tovább az igazit!
2018. márc. 2. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mi volt az eredeti szándéka. Ha csak egy alkalomra kellettél, akkor nem gondolta meg magát. De lehet, hogy csak nincs pénz a telóján.
2018. márc. 5. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!