Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti egy jobb legetőségeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy jobb legetőségeket kinálló helyről vissza költöznétek egy munka hiányos örnyékre? Főleg ha egy nő áll a dolgok hátamögött.

Figyelt kérdés
Régóta ismerkedünk. De a távolság miatt egyszer találkoztunk. Most komolyodnak a dolgok, de ahhoz haza kellene költöznöm hogy müködő képes legyen. De munka és anyagi szinvonal nem üti meg a normát arra felé.
2018. febr. 25. 00:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. febr. 25. 00:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Ilyen variációk jönnek számításba:

1, Odamész és eszed a kefét egy nem biztos, hogy tartós kapcsolatban

2, vagy a munkádhoz közel keresel valakit.

3, vagy ő költözik hozzád

4, esetleg távkapcsolat

2018. febr. 25. 00:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. Szerelemből meg rózsaszín ködből nem lehet építkezni.
2018. febr. 25. 00:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is most tervezgetem városról a szülőfalumba való visszaköltözést. De előtte jól átgondolom a lehetőségeket az otthoni megélhetési források tekintetében, a méhészkedéstől a fürj- vagy emu tenyésztésen át a gyümölcstermelésig. Régen már voltam ott önellátó és valójában jobban éltem mint ma városon. Ha egy környékről azt hallom hogy nincs munkahely, én pont az ellenkezőjét szoktam látni, vagyis sok munkával munkahelyeket is lehet teremteni.
2018. febr. 25. 00:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. febr. 25. 01:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ez az én életem, az én jövőm, az én megélhetésem. Senkiért nem adnám fel a biztonságom.
2018. febr. 25. 01:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmiképp! Ne vegye el az eszed a szerelem. Az eseteknek a nagyon kis százalékában jön ki jobban az ember, ha a kapcsolatot választja egy ilyen döntésben.
2018. febr. 25. 02:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Párom megyeszékhelyi városból költözött az én kisvárosomba. Igaz, mivel ő tescoban dolgozik átkérette magát.

Döntsd el, hogy mit akarsz: sok pénzt vagy egy jól működő kapcsolatot.

Mekkora a távolság? Esetleg a munkád miatt ingázhatnál. Más is megteszi.

2018. febr. 25. 08:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna egy találkozás után már költözködni és a biztos megélhetésem feladni. Viccelsz? Költözzön ő, ha ennyire nagyon azt akarja ha már amúgy is több a lehetőség ott, ahol te vagy.

Megjegyzem, nő vagyok, szóval nem tudom, mennyire releváns a válaszom, de számomra eleve az elképzelhetetlen lenne, hogy egy találkozás után kérjem a másikat, adja fel a munkahelyét, megélhetését, biztonságát értem, és csapot-papot ott hagyva rohanjon hozzám. Aztán három nap után rájövünk, hogy ez nem is működne. Vicc az egész elképzelés. Még ha évek óta távkapcsolatban lennétek, akkor esetleg, de akkor is inkább az a logikus, hogy a rosszabb helyről menjen a jobb felé az ember, nem vissza.

2018. febr. 25. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!