Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteznek meg valahol a vilagon rendes, kedves es helyes lanyok, akiknek tetszenek a kedves, de felenk fiuk? Ha igen, hol?
Koszi a linket, bar nekem igazabol nem azzal van a bajom, hogy nem tudom, hogyan kell banni egy novel, vagy hogy mit mondjak neki.
Egyszeruen csak frusztral a peniszmeretem es ez meggatol abban, hogy komolyabb szintre emeljem az alakulo kapcsolatot.
Kabe 15/3. Nem tul hosszu es nem eppen vastag. Alapallapotaban meg nagyon pici.
De mondom, igazabol nem vagyok tisztaban azzal, hogy mi szamit kicsinek.
ha egy pasi félénk azzal nincs bajom, csak azzal h az ilyen pasikról mindig csak utólag derül ki h tetszettem nekik, mert nem mernek lépni.
sztem bárhol találsz olyat akinek tetszenek az ilyen pasik, de azért annyira ne legyél félénk h ne merd neki jelezni h ő is tetszik neked.
Hogy lehet péniszméret miatt gátlásosnak lenni... fura. Az enyém jó, ha 13, de nekem ez indifferens.
23/F vagyok. Odáig még megy, hogy a nőnek a tetszésemet közöljem, bár nem is tudom, hogy valaha tettem-e olyat! Szerintem k-ra nem :S Ja, de társkeresőben, interneten de.
Mert azt kedvesen is kell, ha meg félénk vagy még titkolod is inkább. De gondolj bele, szándékosan megbarátkozni egyszerűbb valakivel (akár csaj, akár fiú), vagy inkább kitálalni kerek-perec? Hogy tetszel és szeretném ha járnál velem? Sajnos ilyet azonban tényleg nem látni a mindennapi életben, inkább azt látni, hogy a fiú behaverkodik a lánynál, és 3 órát beszélget vele, míg a lány meggyőződik arról, hogy milyen okos és jóarc. És így a implicite lány palettájára kerül, inkább, mintha díszpintykedett volna egyet a kért randin.
No. Hol léteznek? Állítólag a könyvtárban lehet csajozni. És tanfolyamokon: rajz, tánc, jóga. Ja, de mondják meg ők maguk.
Hehe esküszöm nem vagyok beképzelt, de rendesnek és kedvesnek tartom magam, és állítólag még szép is vagyok. :) És a félénk fiúkat szeretem. :D
Csak azért válaszoltam, hogy tudd, a kérdésedre a válasz: igen!
És amúgy 2 éve van barátom. :)
03:04 vagyok. Nekem sokminden nem vált be, de egy igazi szakkörrel még nem próbálkoztam. Nem is tudom igazán, hol van ilyen.
Talán esetleg az a módszer, hogy nem ilyen szokásos időmúlató helyeken vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!