Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteznek meg valahol a vilagon rendes, kedves es helyes lanyok, akiknek tetszenek a kedves, de felenk fiuk? Ha igen, hol?
Inkabb gatlasossagrol van nalam szo, ami a peniszmeretem miatti bizonytalansagbol fakad. Nem erzem elegnek...
Pedig eleg sok lanynak tetszem, csak nem merek kozeledni felejuk.
Hidd el,vannak olyan lányok,akiknél nem a péniszméret számít!Vannak annál sokkal fontosabb dolgok is,szerintem.
Egyébként én is pontosan ilyen önbizalomhiányos lány vagyok,de "nagy erőkkel" próbálok megváltozni.:)
17L
En is probalok, mert ezzel csak azt erem el, hogy megbantom azokat a lanyokat, akik egyszeruen csak szeretnenek velem lenni, mert valamiert tetszem nekik es kedvelnek. Ez nem jo!
Csak a gatlasok sajnos eleg makacsul be tudjak venni magukat az ember fejebe...
Amugy meg az elozo valaszolo kommentjevel kapcsolatban: nem tudom, mi szamit kis meretnek...
18:35-os
Ezek szerint te nem ilyen lany vagy...:D
ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt: lány fejjel azt mondom, hogy mind igaz, amit ide leírtak, és engem is így hódítottak meg.
"A plázap*csák és a diszkók*rvák miatt van ennyi önbizalom hiányos srác."
Ez így igaz, bár nekem az ilyen lányok nem is tetszenek.
Sokkal jobb egy szerényebb, visszafogottabb csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!