Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott aztán újra felvett?
Figyelt kérdés
Na szóval, egy hónappal ezelőtt ismerkedtem egy lánnyal, megbeszéltük az első talit, írtam neki hogy akkor mikor hol merre, nem reagált, erre letiltott,facebookon, instagramon, mindenhol. Nem tudtam hova tenni. Erre fel ma szembe jön velem az utcán, fél szemmel ránéztem de figyelmen kívül hagytam, hozzáteszem sose találkoztunk ezelőtt. Most pedig bejelölt nagy meglepetésemre 1 órával ezelőtt. Ti mit gondoltok? Volt veletek ilyen, vagy ez milyen logika ? :D2018. febr. 22. 20:35
1/6 anonim válasza:
Meg nem volt ilyen velem.
De a helyedben en ugy letiltanam, hogy csak ugy fustoljon!
Valami frappans uralo szoveggel, "na hali, lattalak ma, es hat nagyon nem jossz be boccs. Nem utod meg a mercet. Udv!"
2/6 anonim válasza:
Az egojanak nem tetszett, hogy átnézel rajta, azért jelölt be.
3/6 anonim válasza:
Ja most visszajelölöd még jól ki is röhög a barátnőivel, hogy múltkor letiltott most meg egy füttyszóra elfogadod a jelölést... utána megint törölne és jót röhögnének rajtad. :D Tipikus női logika nem tetszett neki, hogy nem köszöntél neki és úgymond semmibe vetted.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem fognak tudni kiröhögni mivel figyelmen kívül hagyom :D csak gondoltam megkérdezem mi ez a logika..
2018. febr. 22. 20:46
5/6 anonim válasza:
Lehet személyesen most mégis tetszettel neki :D ne jelöld vissza.
6/6 anonim válasza:
lehet hogy volt nàla vki a képbe igy ignoràlt .Mondjuk sztem ez olyan hogy nics ló jó azamàr is még ha be is jelölt .Nem venném komolyan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!