Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom vagy letiltott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy letiltott?

Figyelt kérdés

Nem régóta, de beszélgetek egy lánnyal skype-on. Egyre jobban megismerjük egymást, vannak utalások is mindkét részről, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak barátságon túl is. Elég sokat beszéltünk ahhoz képest, hogy 4-5 alkalom volt eddig... volt mikor 9 órán át egy huzamban.

Na most az a helyzet, hogy két napja nem jelentkezik. Nem tudom most letiltott-e vagy mi lehet a gond... aznap vizsgázni ment, mikor utoljára beszéltünk, de már nem is köszönt el, mondjuk eléggé siettem, szóval lehet azért, mert mire észrevette, hogy írtam, már lelépett.

De most nem tudom eldönteni, hogy túlreagálom-e vagy tényleg letiltott esetleg, mert meggondolta magát.

18/L

2013. máj. 3. 22:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy esetleg valami gond van a sikertelen vizsga miatt (mert nem nagyon tanult)... és talán azért nem tud jelentkezni most... de nem tudom :/
2013. máj. 3. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Ennyire kocka nem lehetsz vagy rohadt csúnya vagy vagy csak simán gáz 9 órát beszélgettek de nem kéritek el egymás telefonszámát? ennyire ..... nem igaz hogy csak skype-on tudod elérni....
2013. máj. 3. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Ki tudja, mi történt két nap alatt. Elromlott a gépe, a nete, beteg lett stb. Írj neki te, legfeljebb nem válaszol.
2013. máj. 3. 22:41
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es, nem vagyok kíváncsi a hasonló baromságokra. Egyelőre még nem tartunk ott.
2013. máj. 3. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
órákat beszélgettek és még nem tartotok ott? ezért fog kipusztulni a világ! IDIOTÁK! TELEFON! ÉS RANDI NEM SKYPE
2013. máj. 3. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
leszbikus vagy?
2013. máj. 3. 22:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Szó nincs itt még randiról te retardált... Nem kapkodjuk el, ennyi.
2013. máj. 3. 23:03
 8/11 hyatt ***** válasza:

ne törődj a idiótákkal, nekem ment már rájuk kérdésem. Csak ne válaszolj nekik. Valamiért azt élvezik egyesek hogy itt megmondják a frankót a számítógépről holott itt ülnek ők is :D. Viccesek.

Lehet nincs gép közelben illetve simán lehet, hogy kinyírta a gépét ez a kellemes időjárás. Várj még egy kicsit. Előbb utóbb tisztázódik.

2013. máj. 3. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem hogy a mostani barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt beszélgettünk kb 3 órát neten és elhívtam egy randira nem 9 órát skypoltunk! szemtől szembe minden sokkal jobb
2013. máj. 3. 23:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak jó lenne tudni mi van vele... már sok hülyeség is eszembe jutott, hogy velem van baja meg ilyesmi...
2013. máj. 3. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!