Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire elfogadott, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadott, ha valaki a randit is megosztja a Facebookon?

Figyelt kérdés

Mármint úgy 10 percenként...

Én tényleg próbálok megértő, elfogadó lenni, de ha egyszer randizom, akkor azzal foglalkozom, nem pedig a világnak kürtölöm szét a dolgaimat.

Helyes lenne az illető, de tényleg mindent kiposztol az életéről. Fussak el, vagy próbáljam rávenni a változásra?

2018. febr. 22. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyannyira kiábrándító dolog, hogy nem lenne kérdés, akarom-e folytatni ezt a kapcsolatot.

Vannak olyanok akiket túlzottan beszippant ez a dolog. És még nyaralás, otthoni délután, vagy épp egy randi ideje alatt is a barátoknak, ismerősöknek, illetve azok visszajelzéseinek, elismerésének élnek, nem a pillanatot élik meg.

Én akkor veszítettem el a páromat, amikor regisztrált a bookra. Onnantól a nyaralás is arról szólt, hogy fényképez - dobja ki a facebookra, gépel... - 5 percenként lesegeti hogy kinek tetszett, ki mit írt kommentbe.

Én a tájat, látnivalókat próbáltam élvezni a gyerekkel, de a párom nem volt ott. Csak testileg.

Meg lehet próbálni szóvá tenni de kb. annyit érsz el vele mintha egy drogosnak annyit mondanál hogy légyszi ne csináld. Elkezd eszeveszetten kardoskodni, kiborul hogy neeki igenis fontosak a barátai, és olyan jókat írnak....

2018. febr. 22. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2018. febr. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!