Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit szólnátok ha ilyen kocsival jönne a pasi randira?
2018. febr. 21. 16:27
1/22 anonim válasza:
Azt, hogy még nem ültem ilyenben. Ennyi
2/22 anonim válasza:
Miért érdekeljen, hogy milyen kocsija van? Randi végén nekem adja?
3/22 anonim válasza:
És te mit szólnál, ha a nő, akihez randira mész egy ugyanilyennel parkolna ? :D
4/22 anonim válasza:
Volt már aki jeep-el jött értem. De akkor se lett belőle semmi, mert nem illettünk össze :D
5/22 anonim válasza:
Ha nem kifejezetten hobbibol vagy foglalkozasbol, egyeb normalis okbol van szuksege ilyen autora, akkor nem sok pozitiv jelzo jutna eszembe. Izlestelen, feltunesi viszketegseg, nagyon kemenynek akar latszani, stb
7/22 anonim válasza:
Én meg busszal jönnék. Ahhoz mit szólsz?
9/22 anonim válasza:
Semmit. Eddig sem befolyásolta az életemet, hogy kinek milyen autója van.
10/22 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy elnevetném magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!