Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit szólnátok ha egy szexis milliárdos pasi randira hívna titeket?
Vajon, hogy viselkedne a legtöbb nő ha megismerne egy jól kinéző (nem a tipikus magyar közpénzes 160 centis 160 kilós) milliárdos palit aki kedvesen viselkedik?
Ha elhívna randizni titeket elmennétek vele? Őrülnétek mint majom a farkának?
Azért ne álszenteskedjünk légyszi, mindenkinek tetszene a "megfizethetetlen" elegáns randihelyszín, hogy nem izzadna a pasi, hogy " jaj vajon mit rendel remélem nem a legdrágább gyrosz tálat :///"
Persze gondolom sokan azt fogják írni, hogy nekik nem szimpi/nem kell ilyen gazdag pasi stb stb de ezt leszámítva azért minden nő erről álmodik nem? Végülis érthető, a sok Disney mese is erről szól, ott a jóképű,jóarc herceg egy nagy kastéllyal így könnyű a happy end nem?
Akarhanyszor apammal megyek “randizni”, atelem ezt, ha kajalni megyunk, pont leszarjuk mindketten, mi mennyibe kerul, nem egy ebed fogja csodbe vinni :’D Ezek utan egy parkapcsolattol nem az anyagi biztonsagot varom, mivel az adott mar szuletesemtol fogva.
Ha az illeto milliardos pasi vonzo kulsore es egy intelligens, vicces ferfi, akkor randizom vele, ha a penzen kivul semmi vonzot nem latok benne, akkor maximum kepen rohogom.
Már miért ne mennék el vele randizni? A többi majd kiderül. De te most komolyan azt várod, hogy valaki csak azért utasítson el valakit, mert sok pénze van és jól nézni ki?ű
Te mit tennél fordított helyzetben? Van egy tippem.
ugyanazt mondanám neki, mint egy 160 centis közmunkásnak, köszönöm a meghívást, van párom
nem minden nőt lehet levenni a lábáról a pénzességgel, én egész másról álmodok
Kicsi az esélye, mert nem olyan körökben mozgok, hogy csak úgy összefussak egy milliárdossal, és nem vagyok modell kinézetű sem, hogy pont rám akarja valaki áldozni a pénzét (nem azt mondom, hogy rosszul nézek ki, én elégedett vagyok magammal, és nem vagyok egy bányarém, de nem gondolom, hogy annyira kitűnnék az átlagból a külsőmmel).
De tegyük fel, hogy valami furcsa véletlen folytán mégis megtörténne. Nem a pénzén múlik, hogy lenne-e folytatás vagy sem, nálam soha nem ezen múlt. Persze, kell egy minimális jövedelemszint, hogy ne nekem kelljen eltartani a másikat, de itt ugye olyan emberről lenne szó, aki erre nem szorul rá, szóval itt most ez a pont nem játszik, mert elvileg tudja fedezni a szükségleteit, max. annyiban venném figyelembe, hogy hogy bánik a pénzével, mert nagy pénzeket is könnyen el lehet szórni, és kevéssel is lehet jól gazdálkodni, és nem mindegy, aztán jönne a többi szempont, hogy például hogy viselkedik, velem, a többi emberrel, milyen a gondolkodásmódja, komoly kapcsolatot tervez, vagy csak kalandot, hogyan szereti eltölteni a szabadidejét, mik a tervei hosszú távon, belföld, külföld, család, gyerek... stb. De te úgyis le akarod pontozni a veled nem egyet értőket, szóval hajrá, kérem a piros kezecskét. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!