Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit szólnátok ha egy szexis milliárdos pasi randira hívna titeket?

Figyelt kérdés

Vajon, hogy viselkedne a legtöbb nő ha megismerne egy jól kinéző (nem a tipikus magyar közpénzes 160 centis 160 kilós) milliárdos palit aki kedvesen viselkedik?

Ha elhívna randizni titeket elmennétek vele? Őrülnétek mint majom a farkának?

Azért ne álszenteskedjünk légyszi, mindenkinek tetszene a "megfizethetetlen" elegáns randihelyszín, hogy nem izzadna a pasi, hogy " jaj vajon mit rendel remélem nem a legdrágább gyrosz tálat :///"

Persze gondolom sokan azt fogják írni, hogy nekik nem szimpi/nem kell ilyen gazdag pasi stb stb de ezt leszámítva azért minden nő erről álmodik nem? Végülis érthető, a sok Disney mese is erről szól, ott a jóképű,jóarc herceg egy nagy kastéllyal így könnyű a happy end nem?

2017. okt. 8. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én szimplán nem hinném el, hogy bejöhetek egy ilyen embernek (hosszútávra), ezért lepattintanám.

Ha netán ismerném már, és emiatt esetleg hinnék neki, akkor igen, örülnék. Mondjuk elegáns helyen nem szívesen vacsoráznék, abszolút nincs kifinomult ízlésem ételek terén :D.

2017. okt. 8. 20:29
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Az "örülne mint majom a farkának" kifejezést erősen túlzásnak érzem, de ha egyébként bejön a pasi, szimpatikus, akkor nyilván jól esne, hogy elhív randira. Mint ahogy egyébként amióta elkezdtek érdekelni a fiúk/férfiak, mindig jól esett és kifejezetten örültem neki, amikor az adott kiszemeltem elhívott randizni. Szerintem ez pénztől független, ha tetszik valaki, nyilván elmegyek vele. Ha nem tetszik, akkor pénztől függetlenül nem megyek bele ismerkedésbe, csak az idejét húznám ezzel.
2017. okt. 8. 20:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem más anyagi helyzete nem vidít fel, ha én lehetnék milliárdos, akkor sírnék a boldogságtól.
2017. okt. 8. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Őszintén..

Örülnék neki. Milliárdos, nem is néz ki rosszul és engem akar, pedig luxusprostit és szűzlányt is kaphatna. El is dicsekednék vele az ismerőseimnek.

Randizni viszont csak akkor mennék el vele, ha tetszik és szimpatikus és érezném, hogy megvan az összhang, szóval, ha látnék rá esélyt, hogy legyen valami. Sosem vágytam luxusra, mindent meg tudol venni magamnak, amit szeretnék. Nem akarok minden nap a legdrágább helyeken enni, nem akarom a legdrágább wellnesst meg panorámát és luxusüdülőket meg a gucci ruhákat. Ez van, kispolgári életre vágyom és ilyet is élek, spórolnom nem kell.

De azért különleges, ha valakinek ennyi pénze van, tutti kihasználnám a lehetőséget, hogy megnézzem milyen személyiség és érdekességként elmesélném a barátaimnak, hogy arannyal hímzett zsebkendője van vagy ilyesmi.

2017. okt. 8. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én baromi rosszul érezném magam. Mert a felét se tudnám neki soha visszafizetni. Tudom, hogy ez is valami agyi betegség, de én borzasztóan utálom, ha sokat költenek rám. Nem költöznék be egy személytelen luxuspalotába sem, ami nem tükrözi a kettőnk személyiségét. Én kinőttem már a mesékből. Nekem jobban imponál az, hogy párom saját maga építette a házunkat a haverokkal, amiben szívünk lelkünk meg 2 évnyi kuporgatott fizetésünk van. Lehet álszentnek nevezni, de engem inkább frusztrál ha valaki sokat költ rám.

És az elegáns, kiöltözős randiknak sem voltam soha a híve. Inkább üljünk ki valahova meg sétáljunk egyet. Nekem fontos, hogy már az első randin megismerjem, egy elegáns étteremben meg például baromira félnék hangosan beszélgetni vagy nevetgélni.

2017. okt. 8. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Én alacsony költségvetésű nő vagyok, nem illenék ilyen milliárdos pasihoz, aki akármelyik nőt megkaphatja.

Miért kellenék neki én? Van rajtam kívül 1000 másik szebb és jobb!

Azt hinném a randi egy csőbehúzás, mert képtelen lennék elhinni, hogy meglátott bennem akármit is!

2017. okt. 8. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Mivel elöre közölted, hogy milyen választ tartasz elfogadhatónak, ezért nem igazán van értelme válaszolni.

De azért megteszem, mégha nem is az, amit te elvársz.

Az, hogy mit szólnék, nagyrészt attól függ, hogy mit tud EMBERILEG nyújtani, mert a "szexi" meg "milliárdos" nekem az, ami miatt igent mondjak.

A "szexi" általában el van szállva magától és senki másra nem tud figyelni, csak arra, hogy ö "szép" legyen, a "millárdos" meg azt hiszi, hoyg mindent megvehet és emiatt beképzelt - és ezért egyik opció sem elöny a szememben, éppen ellenkezöleg!

2017. okt. 8. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy vagy nagyon rosszul, vagy valami nagyon nem stimmel nála fejben, vagy esetleg sorozatgyilkos, aki szomorú ronda nőkre vadászik és így csalja lépre őket :)
2017. okt. 8. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
*vagy nagyon rosszul lát
2017. okt. 8. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Attól függ hogyan érte ezt el.Ha a saját eszéből,és nem egy idióta,meg még tetszik is,akkor elmennék vele,de ilyen 50-60 éves vénemmberrel biztos nem.
2017. okt. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!