Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit szólnátok ha a barátnőtöket a randitok napján megcsókolta volna egy másik pasi is?
Társkeresőn ismerkedtem és a - most már - barátommal a harmadik randinkat terveztük. Egy másik sráccal is összehaverkodtam az oldalon és mivel közös hobbink van, együtt lógtunk aznap. Hiába tisztáztam vele hogy csak barátok vagyunk egyik pillanatban adott egy puszit a számra. Még csóknak sem lehet nevezni, csak ennyi. És utána elhúzódott nehogy rossz vége legyen.
Csak olyan rossz érzés, hogy a barátommal is aznap csókolóztunk először.. A másik sráccal azóta megszakítottam a kapcsolatot, sosem tudta elfogadni hogy csak haverok maradjunk ezt sajnos kicsit későn vettem észre.
Ugye ez nem volt megcsalás? Nem jártunk akkor még a barátommal, az első csókunktól számítjuk a kapcsolatunkat (ami aznap este volt..)
Mi a véleményetek?
Hasonló helyzetbe kerültem én is, bár mi a barátommal nem a csókunk napján jöttünk össze, rá 2 hónapra (hosszú lenne ezt most kifejteni), de az első csók, az csak első csók...
Azóta is nagyon rosszul érzem magam miatta, lelkiismeret furdalásom van azóta is (pedig már 3 éve). A másik pasinak még aznap megmondtam, hogy nem akarok már tőle semmit (előtte udvarolgatott nekem), azóta sem beszéltünk.
Fordított esetben valószínűleg ki lennék akadva ha megtudnám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!