Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt lehet barátnöt is találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt lehet barátnöt is találni?

Figyelt kérdés
lehet hülye kérdés de ahogy látom nagyon sokan vannak itt és normálisak:)
2010. jún. 7. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez nem társkereső...
2010. jún. 7. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Már látom magam előtt a szülői elbeszélgetést:

-És, hol ismerkedtetek meg?

-Hát, egy oldalon két "Lehetek-e e terhes?" és "A 13 centis kuki ciki?" kérdés között egymásra találtunk!

-Hű...

2010. jún. 7. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Hátha nagyon akarod,akkor itt is találhatsz.

De ha élőbe,az mégis más,mintha itt. Itt mindenki más,mint élőben,hidd el.Nem szemétségből mondom,de én nem ezt az oldalt ajánlanám,sőt társkeresésre nem ajánlok egy oldalt sem,esetleg,ha már az az utolsó lehetőséged.

2010. jún. 7. 20:48
 4/11 A kérdező kommentje:
azért nem itt akarok társat találni csak érdekes h itt mindenki tök normális és nem bunkok de asszem télleg hülye kérdést tettem fel xd
2010. jún. 7. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Az előzőn nagyot nevettem XD ...Bár ez tényleg nem társkereső,de ha valakinek írsz privi-ben,akkor ő lehet,hogy megadja az MSN-jét/e-mail-jét és akkor minden könnyebben megy :D
 6/11 anonim ***** válasza:
Mármint nem az előzőn,hanem a másodikon XD
 7/11 anonim ***** válasza:

persze h lehet

de azért gondolj bele mennyi az esélye h egy olyan lányt találsz itt aki megfelel neked kívül belül.

16/L

2010. jún. 7. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy én is ezt vettem észre,hogy azért mégsem jár ide olyan sok hülye,mint hittem.A válaszok nagyobb többsége normális vagy a kérdéshez mérten vicces,mert én pl szeretek röhögni egy-egy szar válaszon.
2010. jún. 7. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:

figyelj a TeveClub-ról házasságok kötettek a való életben :D

csak két tevén keresztül leveleztek eleinte. és köztük van aki már 5 éve házas. ezt még tavaly olvastam a ttc-n. szóval akkor már 6 éve házasok. ha egy gyerekeknek szóló virtuális tevés oldalról házasságok köttettek a való életben, akkor akár innen is jöhetnem ki párkapcsolatok győztesen :D

2010. jún. 7. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Csakis és kizárólag medvedisznóembereknek!
2010. jún. 8. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!