Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a szerelem csak jön. Szerintem hazugság. Hogy lehet barátnőt találni? 17/f
kíváncsi lennék hogy nézel ki..:D
hát ne csak szemezgess velük..tedd meg az első lépéseket..a lány nem fog a nyakadbaugrani mert szemezel vele. többen ránézhettek, akkor most mindeggyikhez szaladjon oda?
a gond ott kezdődik ha vlaki azt hiszi vele biztosan nincs gond:DD
mellesleg a sültgalamb nem repül a szádba, nem elég kitátani azt.
mondjuk megpróbálhatnál odamenni valakihez, megismerni...ésatöbbi
én nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok. csak azt, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy senkinek se kellek.
Utcán nekem nem menne csak úgy a leszólítás. Bulin meg nem gondolom, hogy jó ötlet.
miért nem gondolod? ezt sosem értettem. ha te is eljársz bulizni nem vagy "különb" azoktól akik szintén, habár nem hiszem hogy a bulizás negatív dolog lenne, vagy egyáltalán vonna maga után bármilyen negatív következményt.
és ha ott nem? járj el máshova.
a gond márpedig veled van. lehet nem vagy egy evoluciós zsákutca, de nem teszel semmit. lépj egy nő felé, és meglátod sikerülni fog.
Én is kíváncsi vagyok arra,hogy nézel ki:)
Amúgy meg keress:) ! Aki keres az talál:D
Oké-Foglalkozol a külsőddel és kedves is vagy?! Jah és nincs senkid...üdv a klubban:)
Amúgy ha ez mind igaz rád, akkor tényleg furcsa...lehet csak jobban kell akarnod...minden rajtad múlik.:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!