Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a szerelem csak jön. Szerintem hazugság. Hogy lehet barátnőt találni? 17/f
Figyelt kérdés
Én sose kerestem barátnőt és soha nem is jött, pedig már vágyok rá. Velem biztosan nincs gond, mert külsőmmel törődök, és jófej próbálok lenni mindenkivel. Volt egy időszakom amikor elegem volt nagyon a nőkböl és akkor minden bulin smároltam valakivel, de normális helyzetbe nincs sikerem. Az a gond, hogy nem is nagyon ismertek olyat aki bejönne. Suliba kb csak fiúk vannak, vagy vidékiek. Utcán szemezek néha lányokkal, de az mégse egy ismerkedős helyzet. Mit lehetne tenni?2011. márc. 22. 18:21
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Én például azt vallom, ha jönnie kell, akkor jöjjön. Nem fogok fiúk után rohangálni. Lett volna már nem egyszer olyan alkalmam, hogy simán összejöhettem volna valakivel, mégsem tettem. Azt azért hozzá tenném, hogy nem az igazit várom, csak azt akiben van egy olyanfajta szikra, ami bennem is. :) És ha megtalálom őt...akkor jöhet a tűz! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!