Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre meg lehet szerintetek sértődni? 14/L
Figyelt kérdés
Van egy ugyanannyi idős fiú, mint én . ugyanabban a városban lakunk, de msn-en beszéltünk sokat. Már sokszor kérte hogy menjünk el valahova. Kb. 6-dik kérésére mondtam csak igent. Azt mondta hogy majd még vmikor elmehetnénk mégegyszer. Aztán találkoztunk mégegyszer,de az véletlen volt. Egyszer cask megkérdem tőle msn-en, hogy az xyz osztálytársa-e. Kérdezi hogy miért, én erre össez-vissza XD-ztem, irkáltam, nemtudommiért. Közbe mondtam neki hogy van 1 bnőm akinek az a volt pasija, és csak tudni akartam hogy az ő osztályába jár, osztálykirándulás miatt..Másnap megkérdezi tőlem, hogy tetszik-e nekem az az xyz. mondom de h is. Meg kérdezi hogy nem-e járnék vele,mert hogy neki bejövök,megnézte a myvip adatlapomat. mondom hogy nekem meg ő nem jön be, és mondom azt is hogy meg se nézte (nem írta ki). utána rögtön rávágta hogy csak az igazolványképemet nézte meg...Szerintetek megharagudott arra hogy megkérdeztem, az osztályába jár-e? És csak kitalálta ezt hogy az xyznek bejövök? Azóta nem hív sehova, pedig régen annyit hívot..mit kéne tennem?hívjam én? VAGY MIT?? igaziból nagyon bejön nekem ez a srác..csak most nem értem miért nem hív :'((2010. jún. 7. 18:09
11/20 A kérdező kommentje:
járnék, csak éppen nemtom h ő akar-e. úgy rühellem az ilyen válaszokat..
2010. jún. 7. 19:54
12/20 A kérdező kommentje:
visszaolvastam az írásomat, sorry, télleg félreolvasható. azt kérdete, hogy a petivel járnék-e.
2010. jún. 7. 19:55
13/20 anonim válasza:
Inkább beszélj vele b@szod. Tényleg olyan nehéz beszélni vele, ahelyett hogy itt kalkulálgatsz mindenféle hülyeséget, amik nem is fedik a valóságot?
15/20 A kérdező kommentje:
akkor most elmondjam mégegyszer,érthetőbben??:P
2010. jún. 9. 15:29
16/20 anonim válasza:
Isten ments hogy újra előadd! :o)
17/20 A kérdező kommentje:
kösz XDDD akkor hagyjuk.. vártam egy normális választ, mert ez miatt már aludni is alig tudtam . hát, nem kaptam meg. ennyi.
2010. jún. 9. 16:25
18/20 anonim válasza:
A csávót buktad. Miért?
Mert hülyén hoztad össze a dolgot és saját magadnak tettél keresztbe.
Fel akarod hívni?
Hajrá. Ne csodálkozz, ha azért nem veszi majd fel, mert átfut az agyán, hogy csak szopatod. A srácok megérzik, ha egy lány megkaparintása televan mindenféle bukkanókkal.
Most már biztos, hogy nem akar majd tőled semmit sem.
19/20 Funktasztikus válasza:
rájöttem csajok ti nem birjátok ki ha a férfiak nem hajtanak rátok
20/20 A kérdező kommentje:
nem is birom :)
2010. jún. 14. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!