Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre meg lehet szerintetek sértődni? 14/L
Figyelt kérdés
Van egy ugyanannyi idős fiú, mint én . ugyanabban a városban lakunk, de msn-en beszéltünk sokat. Már sokszor kérte hogy menjünk el valahova. Kb. 6-dik kérésére mondtam csak igent. Azt mondta hogy majd még vmikor elmehetnénk mégegyszer. Aztán találkoztunk mégegyszer,de az véletlen volt. Egyszer cask megkérdem tőle msn-en, hogy az xyz osztálytársa-e. Kérdezi hogy miért, én erre össez-vissza XD-ztem, irkáltam, nemtudommiért. Közbe mondtam neki hogy van 1 bnőm akinek az a volt pasija, és csak tudni akartam hogy az ő osztályába jár, osztálykirándulás miatt..Másnap megkérdezi tőlem, hogy tetszik-e nekem az az xyz. mondom de h is. Meg kérdezi hogy nem-e járnék vele,mert hogy neki bejövök,megnézte a myvip adatlapomat. mondom hogy nekem meg ő nem jön be, és mondom azt is hogy meg se nézte (nem írta ki). utána rögtön rávágta hogy csak az igazolványképemet nézte meg...Szerintetek megharagudott arra hogy megkérdeztem, az osztályába jár-e? És csak kitalálta ezt hogy az xyznek bejövök? Azóta nem hív sehova, pedig régen annyit hívot..mit kéne tennem?hívjam én? VAGY MIT?? igaziból nagyon bejön nekem ez a srác..csak most nem értem miért nem hív :'((
lehet h gyökér vagy?!nem vagy több, mint 14, mi??? mit kell XD-zni ilyen hülyeségekre? meg elhiv valahova, bejön neked, akkor miért csak a 6. hivásra mész el vele?? majd megunja, és nem fog hivogatni. meg is érteném.
2010. jún. 7. 18:16
3/20 anonim válasza:
Osztom 2. válaszoló véleményét. Gyökér vagy! Most keményen lekoptattad a srácot,EZÉRT nem hív. Fel kéne nőni már végre,és ÉRETTEN viselkedni. Gratulálok.. menjél barbizni inkább,és a fiúkat egy időre még felejtsd el... :)
2010. jún. 7. 18:18
4/20 A kérdező kommentje:
de mi volt a "lekoptatás"? mert aztán elmentünk vhova, beszélgettünk is. azóta nem hív..
2010. jún. 7. 18:23
5/20 anonim válasza:
Szerintem a fiút kérdezd meg ha tudni akarod.
2010. jún. 7. 18:40
6/20 anonim válasza:
talán azért nem hív, mert azt mondtad neki, h ő neked nem jön be?
mit kell túlbonyolítani, ha tetszik, akk menj el vele ha hív. ha kérdezi, h járni akarsz-e vele, és télleg tetszik neked, akk egyszerűen mondj igent.
annyira hülye vagy, hogy mást csinálsz mint amit szeretnél. a pasik ezt nemértik...
2010. jún. 7. 18:58
7/20 anonim válasza:
Ne XD-zz, ha komolyabb dolgokról akartok beszélni. Attól én is a falnak megyek.
Normális ember meg ilyentől nem sértődik meg, de hát még nagyon fiatal vagy, gondolom a srác se sokkal több.
2010. jún. 7. 18:58
8/20 anonim válasza:
sose fogom megerteni a lanyokat, hogy ha tetszik mi a fa#$er kell mondanod neki a hulyesegeket? a fiuk nem ertik ezt a szar kontorfalazasotokat mi direktek vagyunk, miert nem mondtad neki h bejon az elejetol fogva? erthetetlen szamomra az ilyen szintu hulyeseg
2010. jún. 7. 19:06
9/20 A kérdező kommentje:
ISTENEM TI FÉLREÉRTITEK!!!! MOST ESETT CSAK LE MIÉRT VAGYTOK (TALÁN) ILYEN BUNKÓK :) az osztálytársásról kérdezte, hogy az xyz-vel járnék-e!!! nem vele (= akkor elmagyarázom mégegyszer: nevezzük az oszt..társát ..petinek. aki tetszik nekem meg robinak.
na . a robitól kérdeztem h a peti oszt..társa -e , és a robi a petiről mondta h a petinek áll. tetszem, és kérdezte h járnék-e a petivel..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!