Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket zavarna, ha a barátnőtök sokat telefonálna a ranin munkatársaival, főnökével, stb?

Figyelt kérdés
Ha például nagy lenne köztetek a földrajzi távolság és csak 5 órát tölthettek együtt, abból másfél órát a buszon hazafelé. Szóval a buszon a fél utat végigtelefonálná mikor úgyis kevés időt tudnátok együtt tölteni, mert heti 1x tudnátok találkozni
2018. febr. 12. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem akar veled lenni, egy jelzés. Akkor is, ha még nem fogalmazta ezt meg magának. Ha annyira hiányoznál, akkor nem telefonálna abban a néhány órában.
2018. febr. 12. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
a munkaidő a munkaidő.... akkor keressen a főnök. én pl két mobilt tartok, az egyiken csak a család és a barátok tudnak elérni, a másikat adom meg ha rendelek valamit, vagy a munkahelyen, kollégáknak, és amint a vége a munkaidőnek ezt kapcsolom is ki... majd ha kifizetik azt a másfél órát amit fecsegni kell a főnökkel, majd akkor talán felveszem... szóval alapból sem venném fel, ha csak otthon ülnék, és bámulnám a tévét... de főleg ha állítólag életem szerelmével vagyok végre, ráadásul nem is tudunk sűrűn találkozni, még az anyámnak sem venném fel kb a telefont, nem hogy a nyomorult főnökömnek... ne hívogassanak, ha más dolgom van. szóval ha velem szemben tanúsítanának ilyen magatartást, annak sajnos szakítás lenne a vége. bocsánat, de én ezt nagyon nem tudom elviselni. zárja le mindenki a munkáját a munkaidő végén.
2018. febr. 12. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
igen én is így gondolom és eléggé nagy illetlenségnek tartanám
2018. febr. 12. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Arra van időd, amire akarod, hogy legyen. Tudod...
2018. febr. 12. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, de megmondanám neki a végén, hogy akkor én befejeztem vele.

Ennyi.

2018. febr. 13. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!