Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek rosszul esne, ha a párotok elmenne egy piros lámpás negyedbe a munkatársaival?
Az én párom (8 éve vagyunk együtt) ugyanis elment, és nem is vallotta be, véletlenül tudtam meg, és mostanáig tagadja. Pedig a kollégájától tudom...
Nekem iszonyatosan rosszul esik. Szerintetek mi a normális reakció ilyenkor?
22/L
2: "Nálam kizáró ok, ha valaki pénzért más embereket használ."
Akkor ne menj fodrászhoz.
14 éves korod óta együtt vagy vele? Hát az szép... gratulálok :)
Egyébként szerintem csak bulizott a kolegáival és nem akarta, hogy aggódj, idegeskedj. Nem véletlenül van veled már 8 éve :) én nem aggódnék, megbíznék benne. Biztos csak iszogatott, bulizott a barátaival. Nőre pénze biztos nem ment el. Vagy szerinted mégis? :/
7: volt valami statisztika hogy az emberek átlagosan harmincszor hazudnak naponta. A nők többet ha jól emlékszem.
Egy kapcsolatba a LÉNYEGES dolgok eltitkolása nem fér bele. Olyasmiké ami észrevehetően befolyásolja egyiket másikat vagy a kapcsolatukat. Ha ilyesmi nem derül ki rendszeresen akkor az már nem párkapcsolat.
Aminek nincs semmi következménye azzal viszont ostobaság idegesíteni a másikat. Persze van akit minden idegesít. Vagyis az, hogy mit lehet elmondani, mit nem erősen függ a fogadó oldal intelligenciájától. Ismerek olyat, aki hónapokig veszekedne, ha a férje csak messziről elnézne a piros lámpás negyedre. Természetesen a férj soha az életben nem lesz őszinte a témában. Ez a hülyeség ára. Ha őszinteséget akarunk, akkor mutassunk intelligenciát. Ha minden körülmények közt feltétlen őszinteséget... na annyira még én sem vagyok elég intelligens :)
Talán jo volna meggondolni azt is , volt-e oka rá,hogy oda elmenjen.Mert alap szabály,
a párkapcsolatban élök csakis azt keresik a kapcsolaton kivül, amit otthon nem talalnak meg.
Probáld kideriteni , miben szenved hianyt és probald potolni azt .
Ami pedig az esetet illeti, nincs kizárva, elöre csak egy sörre hivták,aztán amikor oda értek ,
nem akart visszakozni . Azt is jo volna tudni, az a kolega, aki szinten vele volt, milyen oka volt
rá, hogy ezzel a hirrel megkersett.
Két lehetöséged lett volna : ha megtudod bocsátani, akkor a hirvivöt meg kellett volna fenyegetned, hogy alaptalanul vádaskodik és szét akar választani titeket.Én még azt is bevallaltam volna, hogy igazoljam , a kérdéses idöben a párom velem volt. De otthon, négyszemközt lett volna mit hallania, de egyszer, s mindenkorra lezárult volns az eset.
És a második lehetöség, a következö napon elválni, szépen ,.csendesen ,véglegesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!