Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes bókolni randin egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes bókolni randin egy jó csajnak?

Figyelt kérdés

Vagy még jobban elszáll magától?

Mert gondolom mindenki csak dícséri

2018. febr. 12. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"- mivel foglalkozol? 

- mukorom-epito vagyok. 

-s hogy erzed tehetseges vagy benne? 

- igen, ugy erzem tavaly negyedik lettem az orszagos versenyen. 

(Nah itt lehet bokolni, mert ez komoly teljesitmeny)"

Sírok :'D

2018. febr. 12. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:

egy lánynak mindig érdemes bókolni, hiszen ha te randira hívtad, akkor szépnek tartod vagyis az a tény, hogy szépnek nem kell bókolni, mert "elszáll magától", hülyeség.

persze ha akarod adni a kemény, macsó, "én magas ívről teszek rád" csávót, akkor ne csináld, de így biztos nem lesz tartós a kapcsolat.

2018. febr. 12. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:

"Mégjobbanelszál magától"... egy "csaj" nem száll el magától, ha normális értékrenddel rendelkezik. Ez pedig rajtad áll, hogy kikkel kerülsz érintkezésbe. Mondhatnám azt is, a te sarad ha "elszállós" csajokkal randizhatsz. :)

A jövendőbeli szerelmednek - ha ez a cél, meg kötelező bókolni! ;)

2018. febr. 12. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:

11-es:

Megírnád, hogy ezen miért kell sírva röhögni? Komolyan kérdezem.

Amúgy nekem kb. 2 évig volt műkörmöm, csinálta profi és nem profi, bődületes a különbség. (Nyilván nem lehet mindenki agysebész.)

2018. febr. 12. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet hanem kell is. A nők imádják, főleg ha szívből jön és nem illemből. Én ha randizom és pl. kétszer találkoztunk már és semmilyen bókot nem kaptam akkor ennyi volt. Nekem nagyon fontos, ettől érzem (többek között) nőnek magam és egyben visszajelzés...ha vki soha nem bókol akkor komolyan elgondolkodom, hogy ez most mit akar, most bejövök neki vagy nem?!
2018. febr. 12. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki elszállós típus, azon már randi előtt is látszik, akkor meg a te főztöd, te edd meg, ha neked a tapló bunkó luxy p...a kell. Aki meg nem, az nem attól fog elszállni, ha jólnevelt férfi létére megdicséred, hogy csinos. Sőt ha nem dicséred meg, azt fogja hinni, nem érdekled vagy egy tahó vagy.
2018. febr. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!