Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a leggyorsabb, legbiztosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leggyorsabb, legbiztosabb útja a "pasiszerzésnek"?

Figyelt kérdés

Nem k*rválkodni akarok félre ne értsétek. Egyszerűen lemondtam már arról, hogy csak úgy az ölembe hulljon egy férfi. Bár így lenne...:)Ezért kérdezem.

Nem rögtön ágyba szeretnék bújni, ismerkedni lenne kedvem inkább.

Szóval mik a biztos tippetek? Discot annyira nem szeretem, úgyhogy ha van más ötlet szívesen fogadnám.

2010. jún. 7. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
írj nekem privátot. :)
2010. jún. 7. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Ó , könyörgöm , járj el bulizni , ez mindig beválik , ha mellette a kellő viselkedést és megjelenést nyújtod

A pasik lehet a Marsról jöttek, de itt élnek közöttük és baromira élvezik :P xD

Szóval nem kellesz sokat keresgélned, csak lépj ki a házból

Nézd meg, én is itt kinézek az ablakon és látok egy bajusszos, tokás bácsit, aki sétáltatja a feleségét

Te viszont beszerezhetsz egy fiatalabb példányt is , aztán amikor hozzászoksz csak úgy 2 másodperc alatt lefogod vadászni őket

2010. jún. 7. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Most mit akarsz: fiú barátokat szerezni? vagy pasit szerezni?

nem mindegy!

2010. jún. 7. 19:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a privátot! Nem tudom melyikőtök volt...

Hát majd igyekszem mindenfélét kitalálni, mert a férfiak mostanában elég bátortalanok a kezdeményezés terén.

2010. jún. 7. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Figyelj,sokan azért nem kezdeményezünk,mert ti méla undorral az arcotokon elküldtök a francba minket. Ha mosolyogsz és sejteted,hogy kellő munkával a barátnője lehetsz a srácnak,akkor hidd el,menni fog a dolog!:)
2010. jún. 8. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!